Odp: Jakie gumy?
W takim razie zamiast Pilot Roada rzucic sobie Metzelera Z8 albo Angele ST
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W takim razie zamiast Pilot Roada rzucic sobie Metzelera Z8 albo Angele ST
Ja wybierałem między Power 2CT a Qualifier II, ostatecznie padło na Power RS
W fajnej cenie można teraz wyrwać Bridgestone BR-016 pro, ja nie latałem na tym ale kumpel bardzo chwali w R1 a lata tylko po torze.
Tylna opona drogowa mnie nie martwi że puszcza,ale przodu sie boje i musi trzymać.BDW przód P road wytrzymał 6 tysi.
To mało wytrzymał, ostry zawodnik jesteś:D
Diablo rosso ii wytrzyma podobnie albo trochę mniej ale gwarantuje z głupoty nie puści.
Hehe to od jazdy po grubym asfalcie i kostce do ogranicznika 20km/h :)
Dziku mogę Ci sprzedać Goldspeedy z zeszłego roku. Nówki sztuki (przejechały może 30 km) a potem połamałem nogę.
Szkoda, że teraz się ogłaszasz, bo paczkę już mi wysłali.
z ciekawostek jeszcze Mitas Force + podobno bdb opona i za smieszne pieniądze. Kurde, tyle tego jest że nie wiem na co zmienić... .
Dziku mogę Ci sprzedać Goldspeedy z zeszłego roku. Nówki sztuki (przejechały może 30 km) a potem połamałem nogę.
Jakie masz te goldspeedy?
mam u siebie PP3 i trzymaja dobrze jak sie nagrzeja. Wczesniej mialem conti SM i w cieplym na torze jezdzilo sie lepiej ale w zimno w deszcz na drodze juz slabo.
Nastepnym razem napewno sprobuje cos miekszego niz PP, byle starczylo na wiecej niz 500km i dawalo dade na drodze w deszcz.
Goldspeedy Ultra Sport 17 cali. Są już w dziale sprzedam.
ja dalej polecam Metzeler Racetec RR w miękkiej mieszance. Oprócz tego, że szybko schodzą, to najlepsze gumy z homo na jakich jeździłem.
To mało wytrzymał, ostry zawodnik jesteś:D
Diablo rosso ii wytrzyma podobnie albo trochę mniej ale gwarantuje z głupoty nie puści.
Ta opona ma bardzo dobre opinie i kosztuje tyle co kot napłakał, jest jakiś chaczyk ?
haczyka nie ma:D Zajebista opona i tyle. Używam ich od wielu lat. Za 180zł mogę Ci ją ogarnąć.
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie gumy?
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 69 zapytań