1 Ostatnio edytowany przez rafhie (2010-08-16 20:56:57)

Temat: Otwarty Puchar Lubelszczyzny czyli ściganie dla amatorów :)

Witam,
29go sierpnia na torze kartingowym w Lublinie odbędzie sie trzecia z czterech rund OPL, jako że jest też klasa supermoto postawnowiłem dać znac o tym tutaj na forum,  dopiero w 2giej rundzie klasa SM wystartowala 1szy raz (na pierwsza zjawilo sie jedno SM) także jest jeszcze szansa na zdobycie pucharu, za każdy wyścig tez można wygrać puchar. Zawody sa amatorskie także każdy kto nie jest zawodnikiem może w nich brać udział. wpisowe na zawody cos kolo 80-100zl.

ps. jestem uczestnikiem pucharu a nie organizatorem także nie posiadam za wiele informacji. Oczywiscie jak bede znał jakieś konkrety to dam znać na forum.

ps2. to chyba mój pierwszy post na forum zatem witam wszystkich serdecznie :), póki co smigam na gsxr K3 1000, ale choroba SM zapuszcza swe korzenie coraz mocniej i być może już na następny sezon będzie SM :)

Motorynka -> SHL M04 -> M72 -> GPZ 550 -> VFR 750 -> GSX-R 750 -> ZX6R -> FZR 1000 -> TL1000S -> GSX-R 1000 -> LC4 660 SMC ;)

2

Odp: Otwarty Puchar Lubelszczyzny czyli ściganie dla amatorów :)

Siema
Fajnie , że sie coś dzieje , w tym roku ze względów technicznych ,a bardziej finansowo-czasowych musze odpuscić sobie swoje rozdziewiczanie jesli chodzio tor , może wprzyszłym sezonie , może nowe moto czas pokaże . Ważne , że jest wiecej mozliwosci na jazde z pfesorami od zapierdalania na torze.

Pozdawiam ;)

motoslide.com

3

szansa na puchar  jest duża a nawet ogromna bo w tym samym czasie jest zaplanowana runda SM w Toruniu,

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

4

Jest napisane

rafhie napisał/a:

Zawody sa amatorskie także każdy kto nie jest zawodnikiem może w nich brać udział.

Więc ze strony tych co startuja  w zawodach nie ma zagrozenia, niezaleznie od pokrywających się terminów.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

5 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-08-18 09:02:08)

Co raz bardziej jestem zainteresowany , czy ktś z Mazowsza sie wybiera?

Teraz czytam na stronie [url]http://lublinracingteam.pl/pucharlubelszczyzny/?i=start[/url] , że 3 runda już była rozgrywana według dat zamieszczonych w regulaminie (III 9 sierpnia) , a IV bedzie 3 października .
Chyba , ze daty były poprzesówane.

PS czy naprawde kobi skórzane jest obowiązkowe ?
Buty, ubranie na crossa i buzer nie wystarczą , wiem wiem takie szmatki na afalcie sie szybko kończą , ale mam tylko jedną skarbonke.

motoslide.com

6

Jakie są nagrody ?

www.propitbike.pl

7

Co za różnica jak i tak nie możesz wystartować bo nie jesteś amator - raz, masz wysraną nogę i nawet na "nasze" zawody nie przyjeżdżasz - dwa, wyprzedajesz wszystkie pojazdy - trzy ;)

8

Czy mozna gdzies kliknać "lubie to" ?

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

9

Ale dowiadywać się można ?

Też się chętnie pośmiejecie jak się okaże że na amatorskich wyścigach są lepsze nagrody niż na tych dla zlicencjonowanych

A co do nogi to sobie wysrałem ją na nowo.

www.propitbike.pl

10

Raczej pewnik. Na "prywatnych" zawsze było lepiej niż na tych organizowanych przez PZM. Tam chcą jakoś przyciągnąć ludzi, a w przypadku PZM "krzewienie i propagowanie" to tylko w statucie.

11

widze temat sie powoli rozkreca ... jednak nie jest tak kolorowo jak myślicie, do tej pory zająłem 2 x 2gie miejscie i tak w pierwszej rundzie bylo 100zl+ puchar + szampan a 2giej puchar + szampan, jak bedzie w trzeciej nie mam pojecia, jesli organizator sie zakreci za sponsorami to moze bedzie cos wiecej, 

ps, podaje link z kalendarzem imprez [url]http://lublinracingteam.pl/kalendarz/[/url]

Motorynka -> SHL M04 -> M72 -> GPZ 550 -> VFR 750 -> GSX-R 750 -> ZX6R -> FZR 1000 -> TL1000S -> GSX-R 1000 -> LC4 660 SMC ;)

12

Ja ma w dupie te nagrody , bo jesli bym wygrał , znaczyło by ,że jechałem sam .
W życiu nie byłem na torze , a supermoto mam  od kwietnia .
Poprostu bym sobie polatał i pojeździł z kims lepszym.

motoslide.com

13

jak odwołają rundę w Toruniu to jadę w Pucharze Lubelszczyzny, zapowiada się spora frekwencja :D

14

Hmm a może tam sobie runde zrobimy w kontekscie wypowiedzi o toruniu :P

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

15

Rozmawiałem z organizatorami Pucharu.
Być może uda się zorganizować gościnny występ zawodników z licencją :D