Temat: Supermoto na a2
Witam, szukam moto do mniej więcej 8k na kategorie a2, co byście polecili? Motocykl służylby głównie do jazdy po mieście, na dojazdy do pracy. Pozdrawiam :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto na a2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, szukam moto do mniej więcej 8k na kategorie a2, co byście polecili? Motocykl służylby głównie do jazdy po mieście, na dojazdy do pracy. Pozdrawiam :D
W takiej kwocie w ładnym stanie to pewnie jakieś 125 lub FMX 650 ;) Ewentualnie dokładasz $ i szukasz DRZ/XT660X
Też bym fmxa tutaj polecał. Tanie w zakupie, tanie w utrzymaniu i twarde
Też właśnie myślałem o fmx ale podobno jest słaby strasznie, ale ja dużo nie potrzebuje. Zależy mi bardziej na bezawaryjnosci. Czyli polecacie ta hondę? :D
ja bym szukał drz :) xtx czy fmx to klocki przy drzcie, wsadzisz wiekszy gaznik - fakt spalanie wzrosnie ale juz bardziej mozna cos poswirowac, a jak juz ogarniesz moto to nie bedziesz tak predko chcial zmieniac jak przy w/w
Ale DRZ chyba się nie łapie na A2 :c
niech się wypowie ktoś kto ma i pochwali się co ma w dowodzie :P Internet deklaruje 30kw? łapie :P
ja mam drz wersje y na a2 :D ale moja jest specyficzna ;P
Ale DRZ chyba się nie łapie na A2 :c
to zależy co jest wpisane w dowodzie, teoretycznie na A2 powinna się łapać wersja S i SM, ja mam E i mam wpisane 29 kW, więc też się łapie :)
moja też się łapie , ale za 8k nie kupisz w wersji SM
ps. w drz'cie nie wpisana moc , a stosunek masy do mocy (albo na odwrót , zawsze myle) często dyskwalifikuje na A2 , bo jest 0,01 za dużo czy coś w tym stylu
Ale właśnie raczej tak jak kolega wyżej mówi, za 8k nie znajdę drz-ety, jeszcze z tym a2 jest różnie. Myślałem żeby sobie kupić np ta hondzine fmx na jeden, dwa sezony, zrobić normalne A a potem już nie martwię się o ograniczenia
Kuzyn ma FMXa na leox3, fajnie mruczy i jeździ. Zadowolony :)
FMX albo Yamaszka TT lub XT przerobiona na SM. Bardzo polecam na początek, można sobie wyrobić zdanie latając na takich sprzętach.
Dzięki wielkie za pomoc chłopaki :) będę się rozglądał za jakimś fmx-em
A co sądzicie o husqvarnie te610? Znalazłem taką ofertę: [url]https://www.olx.pl/oferta/husqvarna-te-610-sm-zarejestr-kat-a2-supermoto-17tys-km-zamiana-CID5-IDrnQlJ.html#d63d0b71f0[/url]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto na a2
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 80 zapytań