Odp: Sezon 2018
zobaczymy ile wpisowe :)
Wrócimy do tematu w AP na spotkaniu komisji... xD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2018
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zobaczymy ile wpisowe :)
Wrócimy do tematu w AP na spotkaniu komisji... xD
bomber napisał/a:levis napisał/a:10 czerwca S1GP w Poznaniu.
mallly200sx lecimy ?? znamy już towarzystwo xD
Kolejna linijka w sportowy CV ;) zobaczymy ile wpisowe :)
S1 CLASS:
The cost of the permanent rider entry fee is € 1.500,00 (six races) to be paid after receipt of the invoice.
The cost of the S1 class one race entry fee (reserved to wild cards) is € 300,00 to be paid on the Friday before the race (administrative control).
I’d like to remind you that the S1 class is monotyre Michelin (seven stickers).
SUPERMOTO EUROPEAN LITES TROPHY:
In S1 class will be a standings (with podium in All the Rounds) reserved to the riders not classified in the first eight positions of the SuperMoto World Championship and the first five positions of the SuperMoto European Championship 2017.
Can’t take part riders over 30 years and who won a World, European Supermoto Title or the Supermoto of Nations.
S4 CLASS:
The cost of the permanent rider entry fee is € 1.000,00 (four races) to be paid after receipt of the invoice.
The cost of the S4 class one race (reserved to the wild cards) is € 300,00 to be paid on the Friday before the race (administrative control).
S4 class free tyres
Ktoś coś wie ?? Mamy 29/01, a kalendarza dalej nie ma :(
Ktoś coś wie ?? Mamy 29/01, a kalendarza dalej nie ma :(
hehe ja też non stop zerka i nic :) czekamy dalej
nie będę ukrywał, że mnie też to ciekawi. Np czy będzie runda na Bemowie i u Wyrzyka :)
Rozumiem, że nadal cisza :( .....
ale ŻENADA z tym kalendarzem , nie długo w kwietniu będzie publikowany ! MASKARA
Z tego co wiem, kalendarz został stworzony przed nowym rokiem, a teraz cały czas czeka na akceptację przez PZM
Z tego co wiem, kalendarz został stworzony przed nowym rokiem, a teraz cały czas czeka na akceptację przez PZM
no to PZM leci sobie z nami... w takim układzie ,mi własnie przepadła kasa z Urzędu Miasta bo nie potrafiłem podac kalendarza Mistrzostw Polski w jakich terminach będę startował a jest to niezbędne we wniosku czas składania wniosków minął i przepadło parę kompletów michałów ;/
po nowym roku kiedy opublikowali kalendarze dla innych dyscyplin napisalem do PZM i mowiono mi że w jeszcze w styczniu będzie kalendarz .... brak słów na nasz Polski Związek
W pompce maja,a pozniej zdziwienie ze male zainteresowanie i frekwencja do d... Nikt nie pomysli,ze ludzie planuja rozne rzeczy z duzym wyprzedzeniem i musza zgrac pewne sprawy chcac sie poscigac.
Informacja z dzisiaj, kalendarz w tym tygodniu albo na początku kolejnego pojawi się na stronie.
Ciekawe czy zdążą przed sezonem :D
to może zamknę temat i otworzę jak się pojawi ;)
Kalendarz jest opracowany, ale przed ogłoszeniem musi byc zatwierdzony przez prezydium. Deklarują, że do końca tygodnia powinno się udać ;)
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2018
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 73 zapytań