Odp: Coś popsułem :) DR-Z 400 SM
Chłopaki- z jednej strony trochę wyrozumiałości - a z drugiej nie zadawaj aż tak głupich pytań, bo później nikt Ci nie będzie odpowiadał.
sedno.... pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Coś popsułem :) DR-Z 400 SM
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chłopaki- z jednej strony trochę wyrozumiałości - a z drugiej nie zadawaj aż tak głupich pytań, bo później nikt Ci nie będzie odpowiadał.
sedno.... pozdrawiam
Już wiem, że pytanie było banalne. Przed dokonywaniem jakichkolwiek robót przy moto wężyki były ładnie spięte i pewnie dlatego dla mnie niewidoczne. Zahaczyłem ramieniem podnośnika stawiając na wiadro motocykl i nagle wężyki się pojawiły ni stąd ni zowąd. Jeśli coś się pojawia co wcześniej nie było widoczne (lub nie zwróciłem na to uwagi) a jest zakończone parę centymetrów nad asfaltem właściwie niczym to wydaje mi się, że obawy dla laika są słuszne.
A niektórym polecam odejście od moto i delikatne podskilowanie się w ortografii.
manual w łape i lekutra zapewniona - do mojego kata ma ponad 600 stron :)
a do czego Ci ortografia potrzebna w jeździe na moto ?? przenież to nie forum "Miodka" ;) pozdro
przecież... hehe
manual w łape i lekutra zapewniona - do mojego kata ma ponad 600 stron :)
Staaary. Już chyba bardziej zrozumiały byłby dla mnie Nekronomicon :| Jedni to czają drudzy nie. Tak jak z ortografią :lol:
(Necronomicon – fikcyjna mroczna księga wymyślona przez Howarda Phillipsa Lovecrafta na potrzeby swoich opowiadań. Chociaż autor w swoich listach przyznał, że księga jest tylko wytworem jego wyobraźni, wielu ludzi na całym świecie przekonanych jest o tym, że istnieje kilka jej egzemplarzy.) woooow, skąd Ty takie rzeczy bierzesz ??
necronomicon to klasyka - znana kazdemu kto choc odrobine liznął klimat SF i fantasy.
lubię SF ale możliwe, że przez spore ilości "zielonego" dymu nie pamiętam ;)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » Coś popsułem :) DR-Z 400 SM
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 74 zapytań