Odp: Heidenau K73
Masz PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Heidenau K73
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Masz PW
530 za komplet:( więc jesienią może na nich pośmigam, teraz muszę jakieś używki skołować.
PW ? nic nie ma ?
Pw było do szwini :)
ok;)
tabul teraz mam na tyle heidenaua wsumie na niego nie narzekałem , tył uslizgiwał sie jak sie mocniej odkreciło , ale wszystko tak jakoś łagodnie , w terenie tył tez spoko , gorzej z przodem , ale to raczej wina szerokiej i niskej opony , nie tnie tak jak 21 cali :P piasku i błota. Teraz na tyle bede miał pirelli mt 60 rs corse wiec za jakis czas bede mógł porównać .
no ja właśnie zamówiłem na przód dunlopa sportmaxa d207f, a tył zostawiam. Może cośz tego będzie. Zobaczymy bo właśnie zamówiłem komplet zębatek napędowych: przednia 13, tylna 43, w/g kalkulatora przełożeń ([url]http://www.gearingcommander.com/[/url]), prędkość z 131 spadła do 108. Ciekawe jak z mocą;)?
czyli ze 120 vmax , nie wiem tylko czy biegów nie bedziesz musiał zmieniać z czestotliwoscia 1 na sekunde :D
wiem, ale teraz na tych kapciach powyżej 120 zaczyna latać na boki i robić się niestabilny więc stwierdziłem, że przynajmniej na koło może z 3 pójdzie ? :)
zależy na czym komu zalezy hehe
Ja w nastepny weekend mam lot z kumplami do Oleśnicy :P więc musze miec wieksze predkosci przelotowe.
Martwi mnie troche to latanie na boki i nie stabilność przy 120 u ciebie, to chyba jeszcze jest spoko predkość ,u mnie czuć dyskomfort przy 150 , ale jedzie sie w miare pewnie.
na dunlopach w stanie jak pisałem wcześniej, wycisnąłem 145 w bezwietrzny dzień i jak bym miał 6 to pewnie bym wtedy wrzucił;) teraz 120 i się modlę ;)
tak 6 stanowczo brakuje , ja rozumie że supermoto , ze bez owiewki , ale czasami trzeba gdzies dalej ejchac i taka pedkosc przelotowa 120-130 km/h by sie przydała bez katowania silnika na wysokich obrotach
właśnie:)
Bartek, jak będziesz w Oleśnicy to zapraszam do DDZ, moja bicz już na chodzie-akurat skończę docierać w przyszłym tyg :D
No zobacze , zobacze fajnie by było:P
Wogole mam jechać z kumplami jeden na bandicie , drugi do wczoraj miał ładną r1 . Sprzedał , ale mowi , ze jedzie swoją Mz 251 która wyszykował na orginał hah, a trzeci kumpel exc 125 , ale ma coś na szybkiego kupic w 4t na trase , no sajgon poprostu :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Heidenau K73
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 62 zapytań