Odp: Film SuperMoto.pl
Zapraszam na moj kanał [url]http://www.youtube.com/user/JackPL13[/url] prawie wszystkie filmiki krecone przy pomocy gopro HD. Mam pelno krotszych i dluzszych na dysku jesli chodzi o montaz forumowego klipu :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Film SuperMoto.pl
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam na moj kanał [url]http://www.youtube.com/user/JackPL13[/url] prawie wszystkie filmiki krecone przy pomocy gopro HD. Mam pelno krotszych i dluzszych na dysku jesli chodzi o montaz forumowego klipu :)
JACA ty mi swoich kanałów nie pokazuj bo ja je znam zdziwiło mnie tylko kiedyś jak dostrzegłem że to jakiś kolo z Polski :P
Masz fajne fragmenty ze swojej jazdy to wybierz ze trzy 10-20 sekundowe tylko napisz podpisz je 1,2, 3
1 film który ma być 2 film który ma być jesli bedzie miejsc 3 film który ma być jesli bedzie duzo miejsca bo mało chętnych do filmu a i jakies swoje zdjecie w kasku bez kasku :P nick i moto juz znamy :D najlepiej to wszystko spakuj w winrar i wyslij mi na poczte adres na samej górze :P
Mam GoPro Hero HD, mogę coś nakręcić ale żadnej jazdy na kole itp :rolleyes:
Ewentualnie jakaś jazda i strzały z akrapów :D
Co polecacie w miarę prostego z ciekawymi efektami video do edycji z GoPro?
ulead video studio 11 plus
no to nakreć cos jesli nie jazde na gumie to moze cos normlanie nagraj z kamerą nie na kasku :) niewiem jakies chopki schody krawęzniki lub te strzały z wydechu , a tak naprawde moze być wszystko tylko zebys ty jechał zeby było Cie widac i była mozliwosc podpisania Qbek MZ Baghira Black :P
film tylko w miare krótki zdjecie twoje w kasku lub jakie chcesz wyslij na mojeg meila mototerrorteam@gmail.com w temcie swój nick z forum
jakby co to moge posluzyc jako operator bo ktm to dla mnie nowosc i jedynie jezdze i tyle :). Moto w serwisie , kamerka pozyczona znajomym na lokalny cannonball wiec pewnie przyszly weekend najwczesniej.
spoko nagrywaj zwykła jazde nawet , ja tez nie latam jak na tym filmie :P
[url]http://www.youtube.com/watch?v=kiH4XWZjQx0&feature=sub[/url]
ulead video studio 11 plus nie otwiera mi plików mp4 (w takim formacie zapisuje full hd kamera).
Pytanie: w jaki sposób wyeliminować drgania powstałe podczas nagrywania, dodam ze kamere gopro zamocowałem do takiego obramowania które trzyma przednie plastiki (rura ta znajduje się po obu stronach obudowy lampy). Podczas jazdy trochę nią telepało :/ Mocowania do kasku nie mam ponieważ jeżdżę w integralu. Mam natomiast mocowania na taśmę obustronną. Czy po przyklejeniu takiego uchwytu do kasku można w bezpieczny sposób odkleić nie uszkadzając powierzchni kasku?
najlepiej mocowac do kasku - kregosłup jest zajebistym urzadzeniem stabilizujacym.
ja mam tak zamontowaną kamere. To na takie obustronne mocne tasmy 3M - zdjac sie zawsze da ale tego sie raczej nie odczepia - zostaje tylko sama koncowka.
Po pierwsze Qubek ciesze sie , ze ktoś coś robi .
Co do drgań to nie mam stycznosci z takim sprzętem hd :p moja prowizorke już pokazywałem jedyne co moge powiedzieć to kombinuj moze podłuż coś pod nią jakis materiał filc byle co co bedzie pochłaniało drgania .
Co do tego formatu mp4 to spróbuj może z movie maker jest to podstawowy program z każdym windowsem tobie nie sa potrzebe żadne skomplikowane własciwosci rpogramu masz tylko przyciać własciwe fragmenty . Nie mam jednak pewnosci czy ten program obługuje te nieszczesne mp4 moze na Windows Vista bo tam już był bardziej rozbudowny ten movie maker haha tyle sie napisałem , a najprosciej bedzie pobrac jakis prosty program konwerterujacy pliki mp4 na pliki MPEG.
PS tak jak pisał Krzemien kamera najlepiej bedzie miała na kasku
Koledzy, do skracania i przycinania MP4 najlepszy jest Avidemux 2.5.
Do obróbki używam vegas pro 9.0 podkład muzyczny i takie tam... Skomplikowane ale podstaw łatwo się nauczyć. Na youtubie jest film jak z wersji trial zrobić wersję bez limitu ale to na marginesie i w ogóle to nielegalne :P
ja dlbue w Final Cut Pro
macie jakies fragmenty do filmu czy bedziecie chwalic sie kto jakiego painta ma na komputerze? ;)
Jeszcze nic nie mam, muszę inaczej zamocować kamere, spr. rożne ustawienia, bo material w full hd na moim PC się coś tnie :/
material w full hd na moim PC się coś tnie
Mam to samo poprostu słaby komputer , ale nie musizsz nagrywać w hd nagraj poprostu w jak najlepszej jakości bez HD:P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Film SuperMoto.pl
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 72 zapytań