Temat: Łańcuch napędowy
Siemanko, skończył mi się łańcuch i nie wiem co kupić w rozsądnych pieniądzach, jakiej długości? Pacjent KTM LC4 supermoto zębaty 15/42. Pomożecie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Łańcuch napędowy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemanko, skończył mi się łańcuch i nie wiem co kupić w rozsądnych pieniądzach, jakiej długości? Pacjent KTM LC4 supermoto zębaty 15/42. Pomożecie?
Polecam łańcuch RK. Przystępna cena, moim zdaniem dobry jakościowo. Zębatki JT lub JMT do tego też będą spoko.
Zębatkę przód mam spoko, tył już kupiłem firmy Esjot, wygląda solidnie. Poprzednią miałem alu ktma i przez łańcuch pourywalo mi wszystkie zęby
Napisz jeszcze co to za KTM i jaki rocznik, bo troche dużą rozbieżność modeli można zahaczyć pod LC4 w SM. :P
Lc4 model 640, pojemność 625, rocznik 2003, fabryczne super oto w szaro/czarnym malowaniu ☺
Polecano ostatnio mi tutaj na forum łańcuch reginy. I taki kupiłem. Zębatka na przód to jakieś 50zł max, ja bym wymienił dla spokoju. Mój did 520vx2 złoty się okropnie rozciągnął przy przebiegu 20k km chyba. Z czego w tym sezonie około 18mh spędzonych na gumowaniu. I mam tutaj na myśli początki czyli strzały ze sprzęgła co chwilę. Chociaż z biegiem czasu każdy łańcuch się rozciągnie podczas stuntu, tylko jeden szybciej drugi wolniej.
Mój did 520vx2 złoty się okropnie rozciągnął przy przebiegu 20k km chyba
Taki przebieg to i tak w ch*j dużo. Ja ze swojej strony też polecam DID VX2, lepiej dołożyć parę zł i mieć spokój na dłużej.
Mam regine w bdb stanie i siebie, rozwalone są tylko 2 ogniwka przy spince na łączeniu. Nie wiem, czy nie zakuć nowych ogniwek i latać na nim dalej... Co sądzicie?
Tak zrób, nic się nie stanie. Warunek że łańcuch przelatał bardzo mało bo w przeciwnym wypadku będziesz miał nierówno rozciągnięty łańcuch i nie ustawisz odpowiedniego luzu.
Ciężko powiedzieć ile ma zrobione, wygląda bardzo dobrze. Z takim kupiłem
Zaklepane 2 ogniwka z innej reginy, śmiga aż miło, naciąg łańcucha ok. Temat zakupu łańcucha póki co odchodzi na dalszy plan
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Łańcuch napędowy
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 76 zapytań