Odp: Różne ciekawe fotki i filmiki SM
fajna ale podejrzewam że straszny kloc. Ten kierownik sprawia wrażenie że wymiatałby nawet na simsonie.
Zapowiadają poniżej 200 kg
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Strony Poprzednia 1 … 635 636 637 638 639 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
fajna ale podejrzewam że straszny kloc. Ten kierownik sprawia wrażenie że wymiatałby nawet na simsonie.
Zapowiadają poniżej 200 kg
200kg to mega kloc...
To prototyp, który ma być bezpośrednim następcą mniejszej tenerki.
Czytałem recenzje tego prototypu - mega kozak, ale ... w prototypie wszystko co się da jest odelżone (kewlary, aluminium, bak na parę litrów itd). Na pewno tak jak na filmie nie będzie jeździć, ale konkluzja testu była taka, że nawet jak będzie jeździć dużo gorzej niż proto to i tak będzie zarąbiście.
lewy próbuj z górki wysprzęglać jak już ogarniasz kostery, dobra bania, fajny filmik
200kg to mega kloc...
W sprzęcie tej klasy (przeznaczenie) poniżej 200 kg to mało,a silnik po drobnych modach w terenie porodzi sobie świetnie.
To prototyp, który ma być bezpośrednim następcą mniejszej tenerki.
Czytałem recenzje tego prototypu - mega kozak, ale ... w prototypie wszystko co się da jest odelżone (kewlary, aluminium, bak na parę litrów itd). Na pewno tak jak na filmie nie będzie jeździć, ale konkluzja testu była taka, że nawet jak będzie jeździć dużo gorzej niż proto to i tak będzie zarąbiście.
Tu głównie o wagę sie rozchodzi,a jak on bedzie finalnie wyglądał...bo jeździł bedzie napewno fajnie:)
to nie ja na filmie jezdze. znalezione w sieci
lewy próbuj z górki wysprzęglać jak już ogarniasz kostery, dobra bania, fajny filmik
podobno rajder nie umie wciskać hb i sprzęgła na raz, a nogi nigdy nie używał do zahamowania na gumie ;)
Jakieś Polskie LC4
[url]https://youtu.be/2VoOo5GLQGQ[/url]
dobry film :)
[url]https://youtu.be/0ivu6A6S9aw[/url]
Up,
Mimo to, że jeżdżę motocyklem, a może właśnie dlatego, nie rozumiem takich agresywnych zachowań. Wiadomo jak jeździmy, guma, między furami, gaz w opór. Sami łamiąc po drodze szereg zasad bezpiecznego ruchu nie powinniśmy pluć jadem dookola, a raczej przychyllic sie zasadzie: kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień. Nie raz ktoś mi zajechał drogę, wyjechał z podporzadkowanej itp., i nie robię scen. Jedząc na zapierdalajacym jednosladzie licz się z tym, że nie każdy Cię zauważy. Nikt na filmiku nie zrobił tego specjalnie żeby Ci uprzykrzyc jazdę. Więcej wyrozumiałości na drodze i zimnej krwi.
[url]https://youtu.be/0ivu6A6S9aw[/url]
lewyy serio, aż wstyd byłoby mi wrzucać taki filmik. Hipokryzja autora (nie wnikam czy to Ty) wychodzi poza zdrowy rozsądek. Szczególnie w pierwszym wypadku, drugi jeszcze mogę jakoś zrozumieć.
To nie ja na filmie ale popieram takie działania. Jak ktos ma mnie Zabic przy nastepnym zajechaniu drogi to wole zeby sie nauczył na złożonym lusterku niz na tym ze w przyszlosci kogos zabije
E no poka poka ten film.
Strony Poprzednia 1 … 635 636 637 638 639 … 679 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Różne ciekawe fotki i filmiki SM
Wygenerowano w 0.155 sekund, wykonano 31 zapytań