Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
Pozdro dla kolegi na SMCR od dwóch Fok RS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 96 97 98 99 100 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pozdro dla kolegi na SMCR od dwóch Fok RS
Niedziela, kolo 14.00, ktm smr z nr7, Koszalin łącznik sniadeckich-gdanska. Terror wydechem fest.
w koszalinie jakies sm ;o?
Już mi się nawet nie chce pisać że wczoraj ok. 6:45 na skrzyżowaniu Dolna Wilda/ Czechosłowacka w Poznaniu widziałem czarnego KTM 950 SM. Pewnie nikt z forum.
Dzisiaj Białystok ul Dąbrowskiego żółta Drezyna raider w kombiaku danesi.
17 20 aleje jerozolimskie w wawie. Blachy WZ :P Tylko tyle zdążyłem zauważyć. Jeżeli masz latać z takimi prędkościami przez korek to przynajmniej wydech jakiś konkretny zamontuj bo w końcu Ci ktos zajedzie :P
Dzis tj 18 sierpnia .Rzeszow P&W ktm 640 prestige na akrapie
Ktos cos kojarzy ?
Będzin Małobądzka, późniejsze południe, ktoś na SMR/EXC z kamerką na kasku? :)
Toruń, LC4 640 pomarańczowy, przeleciał przez chełmińską solidnie gwałcąc uszy połowy miasta :) ktoś od nas??
Wczoraj ok. 18 Sosnowiec Klimontów supermociak EXC jakiś bodajże? :D A za nim jakaś szlifiera
Niedziela 10.09 Ciechocinek ul. Wołuszewska - Yamaha XTX na podwójnnym akrapie
Dziś, 14:55, Poznań ul. Królowej Jadwigi, dziobalR. Ktoś tutejszy?
Ja dzisiaj około 7:30 na Niestachowskiej /zjazd z Wojska Polskiego/ widziałem "kopulującą" się parę na czarno-szarym XTX660 z dwiema solidnymi rurami chyba Akrapa:)
Dziś ok. 15:00 na skrzyżowaniu Królowej Jadwigi/ Droga Dębińska zrobiło się jakoś dziwnie jasno. Myślę sobie: czy to ptak, czy samolot ale nie, to żarówiasto/niebieski TM. Ciekawe czyj? ;-)
Dziś ok. 15:00 na skrzyżowaniu Królowej Jadwigi/ Droga Dębińska zrobiło się jakoś dziwnie jasno. Myślę sobie: czy to ptak, czy samolot ale nie, to żarówiasto/niebieski TM. Ciekawe czyj? ;-)
Widziałem dokładnie to samo
Strony Poprzednia 1 … 96 97 98 99 100 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 63 zapytań