Wiem ze po roku czasu, ale postanowiłem napisać bo mysle ze ktos kiedys będzie szukal informacji o tym gościu (tak jak ja wczoraj), ogólnie chciałem z gościem zrobic interes chyba ze sto razy, dodzwonilem sie tylko razy 10, a tylko raz udali mi sie cos od niego kupic. Byl to wal korbowy, gosc mówi ze nowa korba tylko został silnik złożony w celu sprawdzenia stanu i rozebrany (hahaha :D) no ale dobra cena 350zl, jak paczka przyszla to szczerze nie bylem zawiedziony, przebiegu miała moze ze 20mth i bez dużego luzu. Później chciałem cos jeszcze ale bez skutku, a szkoda bo z jego ogłoszeń wynika ze ma części do każdego pojazdu wyczynowegoi modelu, teraz juz nawet nie dzwonie do niego bo wiem ze się nie da z kim dogadać, a wczoraj zamówiłem części do swojego rma od gościa z Olx (Pulawy) ma części do większości japoncow i tak: Nie odebrał na poczatku, oddzwonil po kwadransie, poprosiłem o wycenę kilku gratów, miał prawie wszystko i zdjęcia. Foty przyslal po chwili na mms, części bardzo ładne, cena niestety spora, ale adekwatna do stanu części (w porównaniu do nowych to i tak tanio), powiedzial ze jest gwarancja rozruchowa, co mi nie przypasi to zwrócę i poprosiłem o wysylke abym na jutro miał części, wyslal tego samego dnia i dlatego bede mogl sobie pojeździć w weekend :D Szczerze polecam bo uczciwie i rzeczowo opisal części, nie wciskal na sile i doradzil co będzie pasowało do mojego modelu a co nie, zaoferował tez części z serwisu w atrakcyjnych cenach. Jest jeszcze jeden gosc z Pabianic co ma jeszcze więcej motocykli na części, osobiście nic nie kupowalem od gościa, ale mój klient cos od niego brak do crf, zagwarantowal ze części są w dobrym stanie, no ale niestety tak nie bylo, potem jak dzwonil zeby zwrócić to powiedzial ze wszystko bylo jasno opisane i ze nie zgadza się z ocena stanu części, w skrócie został z gownem i bez pieniędzy. I tak jak ktos napisalbwyzej ze handlarze do idioci i robią jakby łaskę ze on sprzeda ci czesci- to prawda, ale zalezy na kogo trafi.