Odp: crf 450
witam nam do sprzedania adapter pod orginalny zacisk na tarcze 320mm
info pod nr tel 663 950 979
pozdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » crf 450
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam nam do sprzedania adapter pod orginalny zacisk na tarcze 320mm
info pod nr tel 663 950 979
pozdr
miałem dzisiaj okazje polatać dwoma sztukami crf 450, zdziwiła mnie jedna rzecz, obydwie miały do zera skasowany tzw jałowy luz w ruchu manetki, każde, nawet najdrobniejsze drgnięcie manetką powodowalo wyrywanie motocykla do przedu, czy spotkaliscie się z czymś takim, czy to po prostu źle wyregulowana linka gazu?? Zdziwiło mnie to gdyż identycznie było w dwóch motocyklach.
Pozdrowinka
A czy podejdzie pompa, tarcza i zacisk od jakiegoś sporta? I czy da radę seryjne zawieszenie ustawić (ofc z wymianą sprężyn) tak żeby można było spokojnie jeździć po torze?
Ja mam pompe od sporta. Niestety mam troche za duza pompe i mam "przehamulcowany" uklad. Ale lepsze to niz brak hamulca z pompa crossowa.
Jesli bedziesz szukal pompy od sporta to najlepiej od jakiegos pseudo sporta co to mial jedna tarcze z przodu.
ja mam fajny zacisk 4-tłoczkowy do hondy crf jednak do mojej nie pasuje jak ktos chce sie zamienić to fajnie mam zacisk na roztaw śrub 10.5cm a ja mam w modelu z 2006 roztaw 8,5 pod tarcze 320mm
nie wiem dalczego......???
zacisk BRAKING
sprzedam albo zamienie
mam pytanko dotyczące kół do crf 450 `06, czy można załozyć dowolna piastę (czy mają standardową średnicę otworu na ośkę) czy trzeba to jakoś adoptować i korygować za pomoca tulejek czy łożysk??
ja mam piaste
talona i pasuje bez problemu
witam, dopadłem jakieś piasty z obręczami excela, czy mógłby mi ktos kto ma crf `06 podac szer tylnej i przedniej piasty, chce dopasowac tarcze i zębatke a widzę że te co mam maja inną szer niz oryginalne piasty to terenowych kół, dziękuje i pozdrawiam
Fifty--50 a mozesz zmierzyć szer tylnej piasty?? moje tez są talona ale mają szer 160mm a to jest o 10mm szerzej niz oryginał i jak zaloże płaską tarczę ham i zebatke to nie będzie osiowo łańcuch albo tarcza nie trafi w zacisk...a widziałem że u ciebie to pasuje legancko
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Honda » crf 450
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 76 zapytań