16

Odp: Jaką sm 125 wybrac 4T

Barteksm napisał/a:

, jakis miesiac temu była ładna mz na allegro z pakietem na tor , nawet to był chyba motor kogos od nas z forum .

Ja sprzedałem swoją MZ.. co do tego moto to nie miałem żadnych zastrzeżeń na początek na prawdę fajne SM ;) Brakowało mocy  więc postanowiłem sprzedać i kupić większe byłem zdecydowany na YZ450f rocznik minimum '06 Ale jakoś tak się złożyło że pod wpływem chwili .. ''na szybko'' kupiłem ZX6R 2004' SZCZERZE to był ogromny błąd... najgorsze co można zrobić zmienić SM na plastika.. nie polecam nikomu.. tęsknie za SM.. ścigacz to przy SM żadna frajda.. te 138KM mnie nie rusza.. ani zapier*alanie pod 3setki.. to się po prostu nudzi..  wolę  zajebistego singla SM i na prawdę zajebistą frajdę jaką taje SM i najpóźniej na wiosnę sprzedam tą zabawkę... żeby kupić prawdziwy motocykl.. SUPERMOTO.. Jak znajdę chwile to może napiszę jakiś artykuł ku przestrodze.. dla innych fanów SM.. :)

Puenta..  Loyal to the Supermoto 4 ever !!!

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

17

Dokłądnie o ciebie i twoja mz mi chodziło

motoslide.com

18

Przeczytalem Wasza rozmowe, stoje przed tym samym wyborem co dziku135, potrzeba mi SM w 4t, a przy tym musze podjąć decyzje, bo szybko go potrzebuje(co nie jest dobra sprawa) :) a jestem na finishu A1

moim faworytem jest yamaha XT 125 X ale jej moc pozostawia wiele do zyczenia...
widzialem wczesniej aukcje tych MZ ale nie przekonywała ona mnie, ale jest ona w 4t, ma 16KM a cena jest do zniesienia,
ostatnio pojawila sie nowa oferta na allegro tej MZ, dlaczego uwazacie ze sa to szroty, gdzie widzicie wady?
gdzie mozna jeszcze je dostac? i gdzie najlepiej?

moje gadu to 10717596 piszcie jakie macie zdanie nawet jak niedostepny, licze na Was ;)

bez odzewu?

trawa

19

co myślicie o tej sztuce?
[url]http://moto.allegro.pl/item1177480621_mz_125_sm.html[/url]
W takiej cenie jestem skłonny to kupić  - pozostałe aukcje średnio 5000-6500  - mocno za dużo biorąc pod uwagę późniejsze bujanko z częściami zamiennymi.
Byłoby dla mnie to pierwsze moto tego typu. Na co zwracać uwagę w tym modelu?

Husqvarna SM610S

20

Czytałem mnóstwo pozytywów na tym forum (jak byś poszperał też byś znalazł :p) na głównej jest nawet artykuł ...

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

21

Chodzi mi o ten konkretny egzemplarz może ktoś to zna. Pytam bo cena dużo odbiega od pozostałych ogłoszeń, a moto jest na drugim końcu polski przejchać się 600km w jedną stronę obejrzeć paścia średnia frajda

Husqvarna SM610S