Odp: Trening Radom niedziela 1 sierpnia.
:lol:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom niedziela 1 sierpnia.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
:lol:
hehe, racja Jakub czujny jak zawsze :)
foty od Agnieszki:
[url]http://picasaweb.google.pl/pajecza/4maciej#5500813674659149938[/url]
o proszę... to jak lecimy w grupie całkiem spoko :)
Panowie Zawodnicy :) jakie macie czasy przejazdu okrazenia na torze w Radomiu? Mam tu na mysli w calosci asfaltowa nitke czyli takie treningi jak ten z niedzieli. Na poczatku tego sezonu zabralem do Radomia GPS logera i wyszlo mi ze robie okrazenie w czasie 44 sekund. Jakie czasy uzyskuja na tym torze osoby biorace udzial w zawodach?
38.9 - mój zeszłoroczny czas. Mam cichą nadzieję, że w tym roku go poprawię, bo motocykl mam lepsiejszy.
pozdr,
Czyli tak jak myslalem nie mam sie czym chwalic :) Ostro, musze dojsc do ladu z barkiem i wracam na treningi ;)
Ja miałem coś około 36,5 ale mogę się mylić bo chyba się pieprznąłem w liczeniu na wąskim prawym :D
Ja mialem 38 z hakiem, ale ja mierzylem przez cala dlugosc toru, wiec nie wiem czy sie liczy ;)
ja nie wiem jakie dokładnie czasy kreciłem w niedziele ale wydaje mi sie że na kółku to ze 2 sek gorsze od Szwini :D
Ale co, mierzyłeś czas tak jak ja? ... sto dwadzieścia, jeden sto dwadzieścia dwa ;)
No nie wiem Franz, pamietam, ze w Lublinie i Radomiu jezdzilismy podobnie a ja na pewno nie mam czasu ponizej 40 sekund, GPS nie klamie :)
Ale co, mierzyłeś czas tak jak ja? ... sto dwadzieścia, jeden sto dwadzieścia dwa ;)
No i teraz wszystko jasne. Myslalem ze gadasz przez telefon podczas jazdy a ty liczyles czas.
Franz dobrze darł więc zakładam że miał lepiej niż 44, ale sami rozumiecie... mogłem liczyć tylko sobie ;)
swój czas oceniam "fachowym" spojrzeniem na prostej ile na kółku uciekał mi Szwinia jak mnie objechał z Crazym :D
moj czas poniej 40sek na tym obiekcie jest delikatnie mówiąc mało prawdopodobny (w tym sezonie)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom niedziela 1 sierpnia.
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 83 zapytań