Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Bieg wyżej w zakręcie i Cię świnia wyciągnie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 257 258 259 260 261 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Bieg wyżej w zakręcie i Cię świnia wyciągnie.
Mam takie przełożenia, że praktycznie cały treńk na pierwszym biegu jeżdżę :P dwójka to chyba tylko na prostej przed hopką na asfalcie
Jakie masz przełożenia ? Prędkości max na poszczególnych biegach ?
Mialem to samo u siebie 90% na 1 biegu, szarpanie i ciągle walka o trakcje.
Skróciłem przełożenia i dużo więcej mogę latać na 2 i 3 biegu, jazda płynniejsza i ogólnie szybsza :-)
15/41 maks to jakieś 160 ale na poszczególnych biegach to nie wiem :P Na ulicę jest spoko ale na treńku tak śrenio. Wcześniej miałem 14/41 i było podobnie, a zwiększyłem bo jak gdzieś na codzień latam to nie pałuje się tak moto (a na 3 ze sprzęgła na koło i tak idzie :P)
Inna sprawa, że nie równo jeżdżę tzn. są dni że jest ogień, a są takie że gleba za glebą w terenie i se sobie na asfalcie :P
Wydaje mi się że dzień po imprezie bardziej ciągnie do ziemi ;)
Wydaje mi się że dzień po imprezie bardziej ciągnie do ziemi ;)
Jego to ostatnio bardziej ciągnie w pion. :P
Leci ktoś dzisiaj z Ursusa ? Ja planuję 17:30-17:40 start z Orlenu (Spisaka/Al.Jerozolimskie)
przed 17 będzie info czy treńk dziś jest czy nie ma w związku z opadami
U, akurat jak dzisiaj czasowo ogarnąłem sobie robotę tak, żeby na spokojnie zdążyć, a tutaj takie niespodzianki. :<
Treńk ma być, ja będę nawet w deszcz jeździć! :P
Uwaga trening high risk dla chętnych - jeśli nie będzie padać jest, jeśli mokro tylko teren a jak jebnie deszczem do to do domu.
Ja się niestety możliwe że chwilę się spóznie, także dziś prowadzi Bomber słuchajcie się go grzecznie i duża i długa rozgrzewka na spokojnie (jest zmino i wilgoto opony inaczej trzymają, a raczej słabiej niż lepiej)
ja nie jadę - dopiero kurier przyniósł filtr powietrza, a do tego deszczem straszą...
ja nie jadę - dopiero kurier przyniósł filtr powietrza, a do tego deszczem straszą...
Krótkoterminowa prognoza (obraz rzeczywisty):
[url]http://www.pogodynka.pl/radary[/url]
Opadowe chmury przeszły - padać nie ma z czego.
Jest chłodno, więc opadów konwekcyjnych nie będzie.
Wiktor sorry za wjazd na pętle przy małym terenie!
Byłem ostatnio na spotkaniu w AP - ktoś podobno nawyklinał Pana na bramie bo nie chciał go wpuścić - nie będę wnikał dalej....prośba tylko o zachowanie wysokiej kultury osobistej, aby to uregulować załatwiam przepustki na treningi (karta w kolorze z podpisem Durektora) powinno rozwiązać problem wjazdu (przepustki wydawane będą na dany rok i każdy ją pokwituje).
a czym przepustka różnić się będzie od legitymacji z ważną naklejką :)
Strony Poprzednia 1 … 257 258 259 260 261 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 53 zapytań