Temat: Świeże mięso
Hej,
Niedawno dołączyłem do Waszego zacnego grona kupując DRZ 400 SM. Pierwsze moto i szczęśliwie udało mi się trafić na właściwą klasę pojazdu ☺️
Latam w Warszawie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Świeże mięso
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej,
Niedawno dołączyłem do Waszego zacnego grona kupując DRZ 400 SM. Pierwsze moto i szczęśliwie udało mi się trafić na właściwą klasę pojazdu ☺️
Latam w Warszawie.
No zajebiście.
Hej,
Latam w Warszawie.
Siema
Jaka dzielnica ?
Witamy i zapraszamy do wspólnej zabawy :)
lobo napisał/a:Hej,
Latam w Warszawie.
Siema
Jaka dzielnica ?
W miarę bliska wola, ale najczęściej bawię się na stadionie albo factory outlet.
Bera3 napisał/a:lobo napisał/a:Hej,
Latam w Warszawie.
Siema
Jaka dzielnica ?W miarę bliska wola, ale najczęściej bawię się na stadionie albo factory outlet.
To blisko od nas, mozna sie ustawic któregoś razu.
Pzdr
lobo napisał/a:Bera3 napisał/a:Siema
Jaka dzielnica ?W miarę bliska wola, ale najczęściej bawię się na stadionie albo factory outlet.
Pzdr
Jasne, z chęcią. Obecnie moto przechodzi mały tuning wizualny dlatego niespecjalnie się nadaje do jazdy, ale może w ten weekend uda mi się zakończyć prace... Oby.
Bera3 napisał/a:lobo napisał/a:W miarę bliska wola, ale najczęściej bawię się na stadionie albo factory outlet.
PzdrJasne, z chęcią. Obecnie moto przechodzi mały tuning wizualny dlatego niespecjalnie się nadaje do jazdy, ale może w ten weekend uda mi się zakończyć prace... Oby.
Jutro sie ustawiamy mam jakies małe latanie w Warszawie wiec jak jestes chętny to daj znac to namiary jakies damy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Świeże mięso
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 78 zapytań