Odp: Bluzy 2018
no i GIT - komu wpłacić pieniądze i klepcie te bluzy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluzy 2018
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no i GIT - komu wpłacić pieniądze i klepcie te bluzy
Ja bym dał przód 17 małe logo na piersi +/- 10/10 czy tam 15/15cm, a na plecach 36. Napis tylko na lewym rękawie czcionką z poprzednich edycji
24 z przodu i 36 z tylu plus napisy na rękawach - popieram.
ja proponuje 24 i 33 z tyłu plus napisy na rękawach. :P
Ja bym dał przód 17 małe logo na piersi +/- 10/10 czy tam 15/15cm, a na plecach 36. Napis tylko na lewym rękawie czcionką z poprzednich edycji
Tez jestem za tym projektem, ewentualnie 27 na przód
Walić demokracje, potrzeba nam dyktatora który narzuci te wzory, zrobi te bluzy a my mu tylko zapłacimy. W przeciwnym wypadku to się nigdy nie uda bo każdy będzie chciał inny wzorek( - spokój dziewczynki! )
Walić demokracje, potrzeba nam dyktatora który narzuci te wzory, zrobi te bluzy a my mu tylko zapłacimy. W przeciwnym wypadku to się nigdy nie uda bo każdy będzie chciał inny wzorek( - spokój dziewczynki! )
Zeszłe edycje były wybierane przez demokratyczne głosowanie! ;p
24 przód 36 tył
24 przód
36 tył
plus napisy na rękawach
10 (lub13) / 36
Popieram.
Jery jako 'producent' niech wybierze jeden projekt z nadrukiem przód, tył, rękawy i lecimy z wpłatami, komu się nie będzie podobać nie musi kupić, szkoda czasu na durne głosowania, które będą trwać 3 miesiące.
Dokładnie.
Tył w zasadzie mamy dograny (36) a resztę niech wybierze "producent " i działamy !
To nie do konca tak jest. Pamietajcie, ze osoba ktora to dla mnie robi, nie chce przyjac zamowienia mniejszego niz 25 szt. Jak ja wybiore grafiki, to moze sie okazac, ze osob zainteresowanych jest na tyle malo , ze zamowienia i tak nie bedzie. ALe ok. Zrobimy eksperyment. Wbieramy 36 (duza) na tyl i 24 (duza) na przod, plus napisy na rekawach. Czcionka jak z edycji 1,2,4 .
Dopisujcie sie do listy chetnych na taka bluze
[url=https://images82.fotosik.pl/684/a320d0a8eaf1d3f3.png][/url]
Chetnie 1 (L) wezme, bez napisow na rekawach jesli jest taka opcja.
1. Moto L - 1szt. (bez napisów na rękawach)
2. delta L - 1szt.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluzy 2018
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 68 zapytań