Temat: pytanko o licznik .
Hej , mam do kupienia barddzo tanio lciznik ze slimakiem z drz sm i teraz pytanko czy podłacze go do drz y ? nie ma tam aku prosze o szybką odpowiedź
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » pytanko o licznik .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej , mam do kupienia barddzo tanio lciznik ze slimakiem z drz sm i teraz pytanko czy podłacze go do drz y ? nie ma tam aku prosze o szybką odpowiedź
Ślimak Ci nie wiele pomoże jeżeli nie masz piasty od S lub SM. Bo musisz mieć z czym połączyć tego ślimaka.
Patrzyłeś czy Twoje piasta z Y przyjmie ślimaka?
właściwie powiem Ci szczerze ze nigdy nie widzizałem jak to wyglada jak to jest mocowane , mam piasty talona zaraz załacze jakies zdjecie
[url]https://zapodaj.net/9ce73859ef945.jpg.html[/url] obczaj jak mozesz hacker
ślimak idzie na prawą stronę piasty.
i po prawej stronie piasta ma wyfrezowane po obwodzie dwa skrzydełka które wchodzą w ślimaka i nim kręcą
Bez aku nie będzie działał. Kup sobie sigme do roweru.
Ok skrzydełka mam w piaście , to co napisał JacekL jest prawda ? a jakbym wstawił w obwód kondensator i do niego podłączył licznik ? nie chce od roweru to nie rower tylko motor .
Jeżeli masz prąd stały to opcja z kondensatorem powinna być ok.
A jak nie masz to albo regulator albo kup jakąś bateryjkę (pastylkę, paluszek) i podłącz ją. Sądzę że starczy na sporo.
jest prąd stały regulator napiecia jest założony , okej to biore ten licznik zakładam kondensator i będę walczył w razie W będę pytał :)
Ile dałeś za licznik ze ślimakiem? jakby się uparł to może być zamontował aku - będzie zima - będzie czas ;)
200 pln za licznik ze slimakiem nie chce aku ;P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » pytanko o licznik .
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 79 zapytań