Odp: Kogo widziałem jadącego SM ?
okolice jeziorska 2 ziomeczkow pchalo xtx ktos z forum ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 99 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
okolice jeziorska 2 ziomeczkow pchalo xtx ktos z forum ?
To kto dzisiaj był w Eltecu na 690?:)
Zaparkowana DRZ 400 przy Muzeum Kolejnictwa, w malowaniu "Why so serious?" - kojarzę furę z yt. Ktoś z forum? ;)
Dzisiaj kolejna DRZ'ta skręcająca z Lazurowej w Szeligowską - widziana ok. 17:15
Dzisiaj kolejna DRZ'ta skręcająca z Lazurowej w Szeligowską - widziana ok. 17:15
Dzisiaj z tą samą DRZ'tą stałem na światłach rano (skrzyżowanie Połczyńska / Lazurowa). Miał naklejkę AK Polskiego, więc to chyba ktoś od nas. :P
Ja na CRF'ie i siostra obok na CBR 600 RR ;)
Po Poznaniu na SMR690 super laska śmiga. Tylko mi nie podrywać, moja i tylko moja ((((((:
Dziś centrum Szczecina (Galaxy, od strony Wyzwolenia) : czarna DRZ, z daleka wyglądała jak "nowa,błyszcząca", ktoś nowy chyba, bo pierwszy raz widzę (nie mylić z czarną "padaką" DRZ'ową ZS) :)
A czyja to zguba stoi na Okopowej w Lublinie? :D
Fajny Yaris!
Hyundai Elantra lepszy :D
Warszawa, 18, rondo Lubomirskiego, czarna drz (chyba) jadąca na wyjebce po krawężniku. Ja jakieś 50m z tyłu.
Wczoraj około 20 na Franciszka Hynka na światłach przed zjazdem w s79 udało się dogonić jakąś huske, jakiś forumowy zapierdzielacz? :)
Dzisiaj KTM SMC/R Sosnowiec zagórze, Pan ubrany jakoś na niebiesko ( kask, skóra ) przyznać się kto! :)
Wrocław dziś: ok. 17 ul. Kaczyńskich pomarańczowy KTM 950 SM, ok. 20 na Starym Mieście KTM 450/530? EXC/SM. Ktoś tutejszy?
Wrocław ul. Żmigrodzka dziś ok. 16:20, niebieska Yamaha XT SM.
Strony Poprzednia 1 … 95 96 97 98 99 … 107 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kogo widziałem jadącego SM ?
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 61 zapytań