Odp: RMZ 450 - delta
Ciekawy łańcuch, nie słyszałem o takim :)
Mówisz, że Twój miał 77 godzin, czy więcej ? Pytam, bo mój ma 83 i jeszcze nie widać potrzeby wymiany :)
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » RMZ 450 - delta
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mówisz, że Twój miał 77 godzin, czy więcej ? Pytam, bo mój ma 83 i jeszcze nie widać potrzeby wymiany :)
Ja też nie słyszałem, dlatego kupiłem:)
Nie no mniej na nim zrobiłem na pewno, ale nie zanotowałem sobie nigdzie i nie pamiętam ile przeżył.
CZ dobre i tanie łańcuchy, polecam.
Napęd założony i przetestowany wczoraj na radomiu, w porównaniu do dida jest sporo większy/masywniejszy ciężej się koce zakłada i osłonę zębatki musiałem odsunąć bo obierał łańcuch.
Ładna...
Ładna...
Thx Hacker, a radości daje co nie miara:)
Więc dostała nowe łożyska i uszczelniacze tylnego koła, nawet nie wiedziałem że tam są 3 łożyska.
Jedno było zapasowe.
Mam nadzieję że dwa wsadziłes a nie 3...
3 lozyska w tylnej piascie stosowane są gdy piasta ma wybierak z gumowymi odbojami (często spotykana rzecz w Scigach).
Gdzieś miałem 3 łożyska. Nie wiem czy nie w Talonie.
U mnie w każdym moto były i są trzy łożyska z tylu, więc jak bym zobaczył gdzieś dwa to bym się zdziwił. VOR w ori piascie ma trzy tak jak KX (talon do kxa też trzy ale większe niż w ori), KLX to samo i rmx też. Tylko w komarku miałem dwa z tyłu.
W yamaha są 2.
W yamaha są 2.
ale chyba tylko w oryginalny kołach ;)
bo ja w jednym i drugim komplecie talon'ów mam po 3.
mallly200sx napisał/a:W yamaha są 2.
ale chyba tylko w oryginalny kołach ;)
bo ja w jednym i drugim komplecie talon'ów mam po 3.
Bo talony to lipa ;) na dwóch by pękły ;)
No strasznie wychudzone te łożyska. Rozmiar 25x42x9, Wytrzymałość podobna do tych stosowanych w motocyklach 125. Ja bym widział nawet cztery takie cienkie w czymś co lata w powietrzu.
Lipa jak uj w kxie 3x 12mm szerokosci, a w vorku 3x 14mm szerokosci.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » RMZ 450 - delta
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 72 zapytań