Odp: trening radom 19.04.2010
.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening radom 19.04.2010
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
.
na stronie głównej można przeczytać czy ktoś wie coś na ten temat??? Treningi i rekreacyjne jazdy motocyklowe wznowione! [url]http://www.automobilklub.radom.pl/[/url] jest szansa żeby pojezdzić ???
zgadza sie, można śmigać, własnie sobie tak ustawiam robotę żeby w poniedziałek do południa się ogarąć i dzida :)
.
No właśnie, trzeba będzie jutro zadzwonić do nich. Zrobię to i się czegoś dowiem.
Chyba, że ktoś wie kiedy teraz są treningi w Radomiu?
Ok. W Radomiu treningi co poniedziałek po 16:00. Oprócz tego co niedzielę do 11:00.
Także dziś teoretycznie można by polecieć :)
w niedziele tylko z licencjami i cena skandal, 120pln..., ale za to fajnie bylo posmigac na prawie puściutkim torze :)
i personel wykwalifikowany: "panie, nie tak nisko tymi motorami bo się asfalt niszczy"
Dziś, jak mi Pani Agnieszka przekazała, "razem z amatorami". Leci ktoś? Ja może jakbym się sprężył to bym poleciał. Ewentualnie mogę kogoś po drodze zgarnąć do busa.
pozdr,
i personel wykwalifikowany: "panie, nie tak nisko tymi motorami bo się asfalt niszczy"
ja sie dowiedziałem ze dziury w asfalcie robie tymi podkutymi butami :) gość był dobry :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » trening radom 19.04.2010
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 79 zapytań