Temat: [S] Husaberg FS570
Siema, jako że ni ch***a nie mam z kim jeździć, na zawody mi nie po drodze, a dziewczyna mi szepcze do ucha że chętnie ze mną pojeździ jako plecak, to chyba czas opierdolić FSa.
FS570 2010r. ~120h na piecu kupiony PL w Rapidzie
Kupiłem jak miał 50h
Ori FS, osprzęt magura, dodatki, duperelki, bla bla jak to w FSach
Silnik jak fabryka dała, olej co 10h, trzy razy sprawdzałem zawory, bez korekt.
Zawias w tym roku po serwisie w Bros Racing na kafla.
Koła tubeless by KTM, tyle że 4,25" tył, tak sobie pomarańczowi wymyślili (chore pojeby), ja mam na tyle 5" z LC4 z zabierakiem. [Za 5" dopłata] Jako ciekawostka, Tubelless KTM też jest na zabieraku ^^
Kompletny Akrap, od głowicy, po sam silcencer, tytan, ślicznie wypalony, ori nie mam.
Obecnie moto jest z HB [HB dopłata], kołem 5", slickach naciętych, jakieś HG zeta, kiera zmieniona na niebieskom, coby było ślicznie :D
Zmienne mapy zapłonu
Trochę filtrów, jakiś gówien, muszę spojrzeć.
Świeży napęd 14/44
Jak kupisz nowy olej masz w cenie, zmienię przy Tobie.
Cena 24k lub zamiana na sporta 600, 750, 1000, stunta bardziej na szosę, lub streetfightera pod jazdę z plecakiem, aby R4.
Zdjęcia jutro, może po jutrze, albo jak m się zachce.
Sprzedaje bo zamiast robić terror, to jeżdżę ćwiarą po krzakach, a i hajsy na projekt turbo bmw też się przyda, albo to przepiję, jeszcze nie wiem.
512-483-6 cztery cztery
nie piszcie PW
Wszyscy którzy ostrzyli sobie zęby na FSa, czas, start.
[url]https://www.olx.pl/oferta/husaberg-fs570-prywatnie-igla-120h-od-nowosci-nie-exc-fe-fs-525-690-CID5-IDn4kuG.html#00582da57f[/url]
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.