1 Ostatnio edytowany przez velkurczak (2017-08-23 08:11:08)

Temat: [S] Husaberg FS570

Siema, jako że ni ch***a nie mam z kim jeździć, na zawody mi nie po drodze, a dziewczyna mi szepcze do ucha że chętnie ze mną pojeździ jako plecak, to chyba czas opierdolić FSa.

FS570 2010r. ~120h na piecu kupiony PL w Rapidzie
Kupiłem jak miał 50h
Ori FS, osprzęt magura, dodatki, duperelki, bla bla jak to w FSach
Silnik jak fabryka dała, olej co 10h, trzy razy sprawdzałem zawory, bez korekt.
Zawias w tym roku po serwisie w Bros Racing na kafla.
Koła tubeless by KTM, tyle że 4,25" tył, tak sobie pomarańczowi wymyślili (chore pojeby), ja mam na tyle 5" z LC4 z zabierakiem. [Za 5" dopłata] Jako ciekawostka, Tubelless KTM też jest na zabieraku ^^
Kompletny Akrap, od głowicy, po sam silcencer, tytan, ślicznie wypalony, ori nie mam.
Obecnie moto jest z HB [HB dopłata], kołem 5", slickach naciętych, jakieś HG zeta, kiera zmieniona na niebieskom, coby było ślicznie :D
Zmienne mapy zapłonu
Trochę filtrów, jakiś gówien, muszę spojrzeć.
Świeży napęd 14/44
Jak kupisz nowy olej masz w cenie, zmienię przy Tobie.

Cena 24k lub zamiana na sporta 600, 750, 1000, stunta bardziej na szosę, lub streetfightera pod jazdę z plecakiem, aby R4.
Zdjęcia jutro, może po jutrze, albo jak m się zachce.
Sprzedaje bo zamiast robić terror, to jeżdżę ćwiarą po krzakach, a i hajsy na projekt turbo bmw też się przyda, albo to przepiję, jeszcze nie wiem.

512-483-6 cztery cztery
nie piszcie PW
Wszyscy którzy ostrzyli sobie zęby na FSa, czas, start.

[url]https://www.olx.pl/oferta/husaberg-fs570-prywatnie-igla-120h-od-nowosci-nie-exc-fe-fs-525-690-CID5-IDn4kuG.html#00582da57f[/url]

Yamaha WR 250F - chyba się starzeje.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.

2 Ostatnio edytowany przez Dziku (2017-06-05 22:43:07)

Odp: [S] Husaberg FS570

Wystawiaj wystawiaj, mcienki rok sprzedawał FS-a za 26k, a miał na pokładzie TTx-a i pompę beringera z przodu. W UK z identyko osprzętem jak mcienkiego poszedł po przeliczeniu za 22 klocki. W Polsce od pół roku stoją dwa FE za +/- 13 koła. Piszę tylko dlatego, bo zdaje się masz wyjebane na to, czy się sprzeda czy nie :D. Napisz mi na priv za ile chciałbyś oddać bez zbędnego pierd...nia ;).

EXC 525 in progress

3

Zachowaj coś na latanie w sierpniu i powodzenia w sprzedaży!

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

4

velkurczak napisał/a:

Jak dopisze pogoda, to może wpadnę w środę na Bemowo.

Lepiej nie, bo znów będę miał obsesję :P

A tak serio to bardzo chętnie zobaczę jak to wygląda i lata.

Yamaha DT125X
KTM EXC 525

5

moto marzenie, może kiedyś ;D

benzyna

6

Dziku napisał/a:

Wystawiaj wystawiaj, mcienki rok sprzedawał FS-a za 26k, a miał na pokładzie TTx-a i pompę beringera z przodu. W UK z identyko osprzętem jak mcienkiego poszedł po przeliczeniu za 22 klocki. W Polsce od pół roku stoją dwa FE za +/- 13 koła. Piszę tylko dlatego, bo zdaje się masz wyjebane na to, czy się sprzeda czy nie :D. Napisz mi na priv za ile chciałbyś oddać bez zbędnego pierd...nia ;).

Masz cenę w poście, jak chcesz negocjować to proponuję zadzwonić, a najlepiej to negocjuje się na miejscu.
Masz rację, jak się nie sprzeda płakać nie będę :D

Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos

7 Ostatnio edytowany przez dido1214 (2017-06-06 14:10:22)

edit do usunięcia

8

Strzelam, że to powinno być tu: [url]http://forum.super-moto.pl/topic37629-kupie-klocki-do-beringera.html[/url]

EXC 525 in progress

9 Ostatnio edytowany przez jjacks (2017-06-07 14:15:27)

Dziku napisał/a:

Obserwuję tego FE za 13k na Pomorzu. Pewnie bym pojechał to zobaczyć gdyby nie fakt, że do zakupionego w zimie SM610 utopiłem już 4k i głupio byłoby sprzedawać.
Ten za 13k też może być czarną dziurą na pieniądze. Oglądał to ktoś? Swoją drogą albo moto zmieniło właściciela (handlarz kupił) bo widzę 2 różne ogłoszenia na olx i otomoto od 2 różnych osób i cena się non stop zmienia w granicach 12900-14900

Husqvarna SM610S

10

@jjacks? Wybacz, ale co to ma wspólnego z tematem sprzedaży mojego FSa? Było pisać w Ciekawych.

Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos

11

velkurczak napisał/a:

@jjacks? Wybacz, ale co to ma wspólnego z tematem sprzedaży mojego FSa? Było pisać w Ciekawych.

Licznik bije :D

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

12

Byłbym skłonny wymienić moje z750 2012 na coś takiego niestety z dopłatą z mojej strony.

Hsq SMR 511

13

To ja jeszcze napiszę, że jakbym chciał przerobić FE na FS bez kompromisów, to wychodzi podobna cena jak u kurczaka, a i moto terenowe bardziej obrypane. Skoro poszło pierwsze propo wymiany, to może chciałbyś powrotu do korzeni, czyli 525 2005, zawias SMR/SMS, 140mth po remoncie z moja dopłatą? Wstaw te zdjęcia, to może zacznę szybciej kombinować kasę ;)

EXC 525 in progress

14

velkurczak napisał/a:

Sorry za offtop, ale z drugiej strony twoje ogłoszenie ciągle na górze ;)

Husqvarna SM610S

15

Poczekajcie do wieczora i będą foty.

@Dziku, to zależy jak będziesz cenić 525, bo przyznam że chodziło mi po głowie 525 stunt ediszon.

Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos