Odp: [s] Koła SM + BRAKING+pompa PT
Mogę to zrobić pod ktma jak kola dzika a wcześniej Hermesa u nich stały miesiącami ja sprzedałem w kilka dni. albo opuść ze 200 i wysylaj☺
kiedys exc 2x525 2x450 lc4 640 xt600
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] Koła SM + BRAKING+pompa PT
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mogę to zrobić pod ktma jak kola dzika a wcześniej Hermesa u nich stały miesiącami ja sprzedałem w kilka dni. albo opuść ze 200 i wysylaj☺
Tarcze i zebatka jak nowe, narazie z 3 osobami dywagujemy nad kołami wiec samej tarczy niesprzedam puk co:) ale jak juz okolo 600zl
Wszystko zabieram
sprzedane
Wujek dobra rada radzi - zdobądź wymiary tulejek i podpasuj te koła do KTM-a. Nie lubię źle pisać o ludziach, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy na jakich ja idiotów napotykałem sprzedając koła, otóż woleli oni kupić stare paździerze nie wiadomo od czego na obrypanych obręczach bez szprychy niż komplety typu Talon + Morad w świetnym stanie, mimo, że pisałem, że przeróbka u tokarza to kwestia ok 100zł, a różnica miedzy moim zestawem a paździerzem była raptem 150zł... Nie i koniec, ma być do KTM-a i tyle :D
Trzeba wybrać rynek kola których nie mógł sprzedać Hermes i Ty ja sprzedałem w 5 dni
Już Ci pisałem, że nie miałem zwyczajnie czasu na przeróbki, a mogłem przerobić 2 komplety. Z braku czasu koła wysyłała moja matka :D.
Swoją drogą jak ludzie nie mogą dotoczyć głupich tulejek, to ciekawe jak tam inne przeróbki, serwis i inne, aż strach pomyśleć. Ciekawe, czy chociaż w tych kołach łożyska sprawdzili.
z mojej strony jest ok. wilk syty i owca cala. ja zarobilem ty zarobisz i ok. mialbym dostep do ktma to bym pewnie przerobil i puscil pod ktm ale niestety nieobracam sie aktualnie w srodowisku.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [s] Koła SM + BRAKING+pompa PT
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 82 zapytań