Odp: Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Niemodlin tez regularnie, ja na DRZ i ziomek na LC4 : )
haters know what to do..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Niemodlin tez regularnie, ja na DRZ i ziomek na LC4 : )
ok czyli jest nadzieja :D
+ w Opolu jest Słoń na KLXie i oczywiscie Jaras który tez ma małe kółka w zanadrzu : ) mysle ze jak ta poje*** pogoda zniknie to po swietach mozna sie gdzies spotkac : )
Dobra odgrzewamy kotleta ;)
Ktoś coś w tym tygodniu ? Ja fakt faktem nie na SM , ale używam zgodnie z zasadami Sm + do setki się ładnie hula - musi wystarczyć :D Więc jak komuś nie przeszkadza... to pisać :)
Weekend raczej odpada , bo z kumplem idziemy na ryby na noc (czyt. nie będę w stanie na next day ;) ) , ale teraz wakacje więc może ktoś znajdzie czas w tygodniu.
ktoś w opolskim jeszcze jeździ? w przyszłym tygodniu będę miał sprzęta a nie ma z kim jeździć..
tu już chyba nikt nie jeżdzi w grupie
jaras Ty masz sprzet w Knurowie ?
ja już tylko OP
Odgrzewam kotleta,ktoś coś? Ja na DRZ
Ja DR-Z Opole/Wrocław/Brzeg
Pisać :D
miał już być supermociak , ale niestety sporo rzeczy poszło się je*** i będzie co najprędzej pod koniec roku :/
Ogólnie coś na opolszczyźnie jeździ , dzisiaj był mały zlot piździków , gdzie przyjechało pare sm'ów na opolskich tablicach (mowa oczywiście o prawdziwych , nie stjuningowanych derbi 50 ;P) , tylko nikt z nich na forum nie siedzi
Odgrzewam kotleta po raz kolejny. Jeździ jeszcze ktoś na SM w Opolu?
Po filmach na YT widziałem, że pełno osób jeździ.
Może ktoś z Opola się wypowie ?
jakaś szansa , że na przyszły rok Opolszczyzna ożyje? :P na wiosce kupuje supermociaka , próbuje kumpla przekonać do zrobienia tego samego (on chce bardziej naked'a) i fajnie by było z kimś polatać ;P
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror OPOLSZCZYZNA
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 77 zapytań