trawer napisał/a:Mallly 200sx skoro już piszesz na mój temat i mojego motocykla to możesz mi wyjaśnić co awaria mojego FS ma do stanu motocykli w naszym świadku a zwłaszcza po zawodnikach?. Ja z FS miałem poprostu pecha że akurat mi padła jedynka, nie rozumiem po co pieprzysz jeszcze o FS Pawła który jest w bardzo dobrym stanie technicznym a to że tak się sprzedaje jak sprzedaje to nie Twój gówniany interes. Pawełek jeździ sobie nim w MX i wali to czy akurat teraz ktoś od niego kupi. Zawsze na czas wymieniamy oleje, czyścimy filtry, regenerujemy zawieszenia, i kto nam to robi może spokojnie to potwierdzić. Rozbierając silnik po 65mth nie było ani śladu zużycia w silniku tylko pech z tym trybem. Więc przestań pieprzyć że po zawodnikach to tylko złomy. Też dwa razy naciąłem się na motocykle ale nie pieprze na forum , że motocykle z naszego świadka to złomy. Zapytaj Keimara z Czech ile razy wybuchały FS-y, KTM-y, Hondy itp. i co myślisz że tam "złoto jest?. Gówno prawda naprawiają i jeźdżą dalej. Ja mam zamiar dalej swoim FS jeżdzić bo wiem że to nowy sprzęt i druciarstwa tam nie ma, a jak będzie mnie stać to kupię znowu z salonu a tego sprzedam. Choć po takich tekstach jak Ty piszesz to chyba już nikt z zawodników nic nie sprzeda oprócz Twojego naj naj naj motocykla. Amen
Trawer nie musisz się zbędnie denerwować- chyba nie zrozumiałeś o co chodzi :)
Napisałem o Twoim FS, bo akurat on miał jakąś awarię i o tym poinformowałeś, a o tych motocyklach mało wiadomo- a kolega taki szuka.
to coś strasznego? Seriooooo?
Po czy napisałem, że Twoja była na sprzedaż i Pawła. Twoja chyba już nie jest, ale może Pawła jest- skoro kolega jest zainteresowany mógłby zapytać Pawła- to chyba też nic złego?
Napisałem, że na nazwisko nie ma co ufać, bo może Cię zawsze wydymać kolega- a szczególnie u nas, gdzie druciarstwo to norma, a nie wyjątek ;)
Moje moto nie jest jakąś hiper, super i nic takiego nie pisałem.
Chyba wstałeś złą nogą dzisiaj ;)
Pozdrawiam,
Piotrek