Odp: Supermoto z poj od 450
Czlowieku jechales kiedys na byle jakim supermoto ? Ten temat faktycznie wyglada jak jeden wielki troll kup sobie tego hausberga i zrob 1000 km :) w plecak wez od razu kilka butli oleju na zmiane i numer do assistance :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto z poj od 450
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czlowieku jechales kiedys na byle jakim supermoto ? Ten temat faktycznie wyglada jak jeden wielki troll kup sobie tego hausberga i zrob 1000 km :) w plecak wez od razu kilka butli oleju na zmiane i numer do assistance :)
Dzień dobry z tej strony starszy brat bardzo Was przepraszam ale mój młodszy brat ma bardzo bujną wyobraźnie. Jak czytałem to co pisał to mi się śmiać chciało jednak paru użytkowników widziałem od razu wiedziało ze to troll temat jeszcze raz przepraszam.
Spokojnie, Twój brat już wie że supermoto to nie jest kolejny lek w formie czopka.
No dokładnie :D. Sam właśnie się motocyklami interesuje ale mam jak na razie 16 lat za kilka dni skończę 17 a jak 18 lat wybije to zastanawiam sie nad zrobienie prawo jazdy na motocykl kat A2 tyle ze na trasy tak do 100 km i zastanawiam się co wybrać ale jeszcze mam czas na zastanowienie się. Pozdrawiam no i szerokiej drogi.
Heh, maniek dobrze wyczuł :D
Obstawiam, że tutaj jest inny problem. Autor pewnie myśli, że biegi wyglądają tak:
R 1 3 5
2 4 6
raczej o półbiegach myślał
Hahahahhaha levis podsumowal :d
Mam nadzieje ze to było do młodszego brata a nie do mnie ;)
Mam te prawie 17 lat i wiem jak sie zmienia biegi w motocyklu jeśli to było do mnie
No tak w lewo i do góry jest jedynka
Hahahah chyba chciales powiedzieć że w dół a kazdy wyższy bieg to lekkie kopniecie w góre aczkolwiek z 1 na 2 trzeba mocniej bo pomiedzy 1 a 2 występuje tak zwane N. Przedstawia się to tak:
6
5
4
3
2
N
1
Darujcie sobie robienie ze mnie tak zwanej "beki" ;)
Wrzuć na N, ziom:)
Ziom na N jestem cały czas tylko dałem sprostowanie żebym nie wyszedł na głupka :D
Zejdź na Ziemie. Masz 16 lat, kasa nie gra roli, czyli albo napadles na sklep i masz nadmiar gotówki, albo starzy wszystko Ci sponsoruja i masz tak zlasowany mozg, ze szukasz podziwu, poparcia i uwagi nawet od obcych osób.
Nie dziw sie więc, ze większość ma z Ciebie bekę.
Na psychologa może jeszcze nie za późno.
Pozdro
Ps
Maniek wyczul pierwszy, ja od razu wyczulem trola jak przeczytałem "mam kolegę co podnosi moc"...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Supermoto z poj od 450
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 78 zapytań