1

Temat: Trening Radom niedziela 1 sierpnia.

Dzięki pomocy Remika udało się załatwić trening w Radomiu w tą niedzielę. Nasze żale co do dupnych godzin zostały wysłuchane i mamy możliwość polatania od 8 do 11 w niedzielę rano. Dla członków sekcji trening oczywiście za free. Od wszystkich pozostałych (i tu niestety gorsza wiadomość) AK chce pobrać 120 pln'ów. Tłumaczą to faktem znacznie wyższych stawek w weekendy. Fakt jest taki, że deklarowaliśmy raptem 2 osoby spoza sekcji, ale w przypadku gdyby ich było więcej, jest jakaś iluzoryczna szansa na utargowanie czegoś.
Kto chętny?

2

Odp: Trening Radom niedziela 1 sierpnia.

Ja chętny

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

120 zyla to dość solidna kwota... ostanio płaciłem coś ok 60 zyla jak mnie pamieć nie myli, Szwinia wierze w Twoje zdolności negocjacyjne  :)

planowałem popałować w czestochowie w weekend ale radom to tylko godzinka drogi... jak ktoś sie dopisuje do mnie do busa to mogę skoczyć... mam wolne miejsce, ewentualnie moge doczepić przyczepkę bo jest hak, samemu to raczej nie bedzie mi sie chcialo...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

4

Jak się określi kilka osób to zadzwonię i pogadam. Myślę, że alternatywa typu "5 czy 6 osób za kwotę X albo nikogo - co wolicie" powinno pomóc. A z drugiej strony na Bemowie praktycznie połowa tego a latasz po betonkach :/

5

No to póki co wychodzi na to, że spoza sekcji byłby:
- Franz
- Przemo Tkacz
- kumpel na TRX

6

az tak ostro sie u wszystkich zapowiada sobota ze na niedziele mocy nie bedzie?  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

7 Ostatnio edytowany przez maciejwra (2010-07-29 12:41:36)

Ja się piszę także, z Franzem do busa, tylko 120PLN to poraża za 3h latania....

SMR 505

8 Ostatnio edytowany przez SnowMoto (2010-07-29 19:11:31)

Czy plastiki też mogą do nas dołączyć? zabrałbym kumpla na 929?

9

Mogą, ja też "zabieram" kumpla na TRX. Czyli co, wychodzi na to, że spoza sekcji jest 6 osób? Poczekam jeszcze do południa i dzwonię negocjować stawki ;)

10

Jeśli wynegocjujesz do 60zł to ja się piszę + 1 ;-)

jakubek

11

jakub napisał/a:

A ten znowu dziaduje ;)

Crazy pozdrawia

12

Za 50zł w tym jedzenie  :) ,mozna pośmigać w sobote i niedziele w Wyrazowie :)

13

"tanie mieso psy jedzą" :) Chcesz aby lecialy na Ciebie laski, chcesz przyszpanowac pod dyskoteką, to nie mozesz jezdzic tam gdzie sie placi 50 pln za caly dzien. Aby miec szacun i powazanie na parkiecie, trzeba wydac ponad stówke.
P.S.
Jak napoj alkoholowy Chivas mial klopoty bo whisky sie nie sprzedawalo to spece od marketingu, podniesli mocno cene i ustawili butelki na polce ze znacznie drozszymi alkoholami i sprzedaz ruszyla, a fabryka stanela na nogi. Tak to dziala. Radom widac chce byc trendy, stad te ceny. :)

Crazy pozdrawia

14

jakub napisał/a:

Się lata na nowym włoskim motocyklu to na czymś trzeba oszczędzać :)

15

Crazy_Russian napisał/a:

"tanie mieso psy jedzą" :) Chcesz aby lecialy na Ciebie laski, chcesz przyszpanowac pod dyskoteką, to nie mozesz jezdzic tam gdzie sie placi 50 pln za caly dzien. Aby miec szacun i powazanie na parkiecie, trzeba wydac ponad stówke.
P.S.
Jak napoj alkoholowy Chivas mial klopoty bo whisky sie nie sprzedawalo to spece od marketingu, podniesli mocno cene i ustawili butelki na polce ze znacznie drozszymi alkoholami i sprzedaz ruszyla, a fabryka stanela na nogi. Tak to dziala. Radom widac chce byc trendy, stad te ceny. :)

Wiesz prosiłem ich zeby podniesli wpisowe albo chociaz zmienili pln na euro,ale za cholere nie chcą sie zgodzic... :/