Temat: czesc
Czesc wszystkim . przesiadlem sie z plastikow i zaluje ze tak pozno.pierwsze 15 minut dalo mi wiecej funu jak rok na plastiku.pozdrawiam a to moj nowy nabytek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » czesc
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc wszystkim . przesiadlem sie z plastikow i zaluje ze tak pozno.pierwsze 15 minut dalo mi wiecej funu jak rok na plastiku.pozdrawiam a to moj nowy nabytek
Cześć
Siema , oo to chyba ta crf z allegro :P
siema, moto wyglada kozacko
Siema
hehe znana nam już z allegro ta twoja CRFa... czy mi się wydaje ale często zmienia właścicieli ;) może to deja vu ale jakiś czas temu już chyba ktoś tu się nam przedstawiał z tą CRFą :D
czyli jednak mi sie nie poje**ło , tak jak seba mówi już ktoś ją pokazywał i to nie dawno miesiąc góra dwa
czyli jednak mi sie nie poje**ło , tak jak seba mówi już ktoś ją pokazywał i to nie dawno miesiąc góra dwa
zgadza sie byla wystawiona na allegro ale ja ja zaraz kupilem i aukcja zostala usunieta a poniewaz gosc po wplacie zaliczki nie mogl dotrzez z wczasow wiec po 5 dniach zrezygmnowalem z kupna i wystawil ja ponownie.noi kupilem po tygodniu.jeszcze jest wystawiona bo nie usunal aukcji.a czy kiedys byla wystawiona nie wiem.od roku jest w polsce wiec mogl ja ktos przedstawiac
Cześć
siemasz :)
supermoto > plastik
bez dwóch zdań
Cześć
Cześć :)
Witaj!
elo, piękna bestia ;)
witam
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » czesc
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 80 zapytań