Odp: Yamaha mt07
Nastrugac tego na cnc i interes robić.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Yamaha mt07
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nastrugac tego na cnc i interes robić.
Jak teraz tak patrze to jednak przy tym na którym się wzorowałem nie jest chyba takie idealne do końca. Jednak trzeba przycinać klapke od kluczyka wiercić otwory, dystansować flanszę mocującą na patencie (ciekawe jak ze szczelność pod kanapą) i ogólnie chyba węcej pierd.olenia niż dwa smarki ze spawarki i dwa pilniki:)
A ogólnie najprostrzym patentem bez jakiejkolwiek rzeżby w metalach jest odkrecenie wszystkiego i zamontowanie na dłuższych śrubach plastiku na ktorym fabrycznie jest zamocowana tablica z kierunkami.
Ogólnie polecam żródła dlatego że mają tam rozpi.zdzione wszystko co się dało w serii Mt.
Kiedyś może jeszcze dam szanse 09 (może 500km to za mało, a jak tylko jedno moto to wiadomo że SM mimo wszystko cel uświęca środki) Silnik jest petarda, zawias tył z zx10 za 300zł wkomponować, przód setting sprężynami olejami itp, władza laptokiem i wszystkimi układami elektronicznymi, likwidacją snatchy gazu, odblokowaniem 5 i 6 biegu (jezeli nawet ''tylko'' te powiedzmy prawdziwe 249km/h poleci to jest wystarczająco i tak) taki plan miałem bo roz.jebundy w silniku to za 70tysi km ewentualnie szukać;)
U mnie stuknęło pierwsze 1000 km i był pierwszy serwis:) fajnie sie jeździ tą yamaszką.
Na zbiorniku paliwa do zaświecania sie rezerwy czyli jakies 10 litrów zrobiłem 260 kilometrów :) oczywiście spokojna jazda dzisiaj sprawdzone.
[url]http://www.fotosik.pl/zdjecie/809480dd81f7d8d7[/url]
[url]http://www.fotosik.pl/zdjecie/a64e522122dc192f[/url]
U mnie póki co 1500km i od tygodnia sterczy w garażu bo leje... :( a na baku do rezerwy ok 220km się udało.
Moja dzisiaj sprzedana:) Nawet ogłoszenia nie dałem.
Moja dzisiaj sprzedana:) Nawet ogłoszenia nie dałem.
Pewnie jakiś sąsiad w podeszłym wieku kupił;))
Co do spalania to palą w chu.j te Yamahy. Mt 09 na jednym tankowaniu Olsztyna nie mogłem zrobić ~170 km w obie strony.
Dużo palą.
Kupił kolega dla taty. Teraz jego tato będzie wyprzedzał husabergi na Kubalonce;)
MAĆKO napisał/a:Moja dzisiaj sprzedana:) Nawet ogłoszenia nie dałem.
Pewnie jakiś sąsiad w podeszłym wieku kupił;))
Co do spalania to palą w chu.j te Yamahy. Mt 09 na jednym tankowaniu Olsztyna nie mogłem zrobić ~170 km w obie strony.
No tak mi 09 podobnie paliła ok 200 km robiłem.
Dużo palą.
Kupił kolega dla taty. Teraz jego tato będzie wyprzedzał husabergi na Kubalonce;)
Co teraz będzie Maćko?
Tuono alb Super Duke, 1098/848 streetfighter na chwile obecną. Zobaczymy co sie trafi, nie ograniczam się. MT była super ale potrzebowałem już jakiejś zmiany, dodatkowo klient dawał dobre pieniądze więc korzystałem. Nowe Mtki strasznie poleciały z cenami w dół więc nie warto było dłużej jej trzymać.
Tuono alb Super Duke, 1098/848 streetfighter na chwile obecną.
Nie za mocne te sprzęty po przesiadce z mt 07, ogarniesz?;))
Tuono alb Super Duke, 1098/848 streetfighter na chwile obecną. Zobaczymy co sie trafi, nie ograniczam się. MT była super ale potrzebowałem już jakiejś zmiany, dodatkowo klient dawał dobre pieniądze więc korzystałem. Nowe Mtki strasznie poleciały z cenami w dół więc nie warto było dłużej jej trzymać.
A nie chcesz S1000R ? Mam ładną sztunię...
Chyba zbyt drogo:) Ale dzieki za info.
BTW. latales Spidi moze na zwyklym SD 990? Mam jakies mieszane uczucia, po wczorajszych ogledzinach. Sztuka mega fajna technicznie, wszystko sprawne itd. Gość nawet pozwolił mi go porozbierać i zerkac gdzie tylko chce. Ale w czasie jazdy mialem przedziwne wrazenia... nie chce mowic o co dokladnie chodzi aby nic nie sugerować.
Generalnie przed jazda juz powiedzialem ze go biore tylko jeszcze skocze sie przejechać... wrociłem i stwierdzilem ze sie musze z tym przespac... i nie chodzi zupełnie o to ze mnie zabił mocą.
nie chce mowic o co dokladnie chodzi aby nic nie sugerować
OK, niech moderator zorganizuje konkurs-zgadywankę. Na pewno pomożemy!
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Yamaha mt07
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 75 zapytań