Temat: Wr250x
Cześć, potrzebuje opini na temat Yamahy Wr250x, znalazłem ciekawa ofertę. To będzie pierwsze moto wiec nie chce szaleć z mocą, a myśle ze wr-ka na początek spokojnie wystarczy do nauki i zabawy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wr250x
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć, potrzebuje opini na temat Yamahy Wr250x, znalazłem ciekawa ofertę. To będzie pierwsze moto wiec nie chce szaleć z mocą, a myśle ze wr-ka na początek spokojnie wystarczy do nauki i zabawy.
Bierz
Posiada ktoś takową w Warszawie lub okolicy zebym mogl podjechać zobaczyc?
Shonek tutaj z forum jest z okolic Wawy.
Co do WR-ki, bierz, będziesz zadowolony. Super sprzęt na początek.
Tak nawiasem, która oferta jeśli można wiedzieć? Jest w necie?
Na Allegro jest cena 18 z kawałkiem, ale 2012 rok, salon Polska i salon yamahy sprzedaje, przebieg kawałek ponad 1000 km, a przez to ze z salonu to pakiet ubezpieczeni z AC sobie wezmę, na pierwszy rok na wszelki wypadek. A w przyszłości jak historia znana i z polski to łatwiej chętnego znajdę jak mi sie znudzi
Był już oglądać ktoś to moto i nie kupił. Musisz poszukać na forum. Poza tym długoooo już wisi.
Z tego co sie dowiedziałem telefonicznie, kupiony i zarejestrowany pierwszy raz w zeszłym roku, po sezonie oddany w rozliczeniu. I tak stoi. Poszukam w takim razie dokładniej bo cos juz szukałem ale nic o tym dokładnie nie znalazłem.
Chcieli za nią 20 a teraz jest 18,z tego co widze felgi są porysowane na rantach i chyba zębatka tył jest większa.Pochwal sie jak kupisz :)
Fakt te koła dają troche do myślenia przy takich oponach trudno tak felgę porysować
Jakos w tygodni pojadę ja zobaczyc, jak kupie na pewno sie pochwale.
Nie ma tez czesciowo okleiny
Co do okleiny podobno właściciel pierwszy zdjął i okleil sobie motor w logo własnej firmy. Ale to tylko info jakie uzyskałem telefonicznie bo tez mnie to zainteresowało. Jak ktoś moze zna jakas historie tego moto to niech da znac bo ja na forum nic nie znalazłem w tym temacie
btw na sprowadzony tez mozesz wziac ac normalnie
Pamietam jak ona stała nowa u nich kosztowała chyba 22.5 i była to ostatnia sztuka dostępna w PL X bo ich już nie produkują.
btw na sprowadzony tez mozesz wziac ac normalnie
Tak ale oni w salonie mają pakiety i oc + AC jest chyba 5-6% wartości, a jak pojde z ulicy byle gdzie to juz drożej to wychodzi
W jakim celu Ci AC jest potrzebne? Ze względu na kradzież czy raczej na kraksy ze swojej winy? Jeśli cykasz się, ze skubną to jak najbardziej warto wziąć AC, ale jeśli to drugie to powiem, że tym moto się jeździ jak rowerem.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wr250x
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 82 zapytań