Temat: Honda XR 650 R - Kupię
Witam tak jak w temacie jestem zainteresowany kupnem motocykla Honda XR 650 R na kołach terenowych
najlepiej południowa strona Polski - mieszkam w Krakowie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Honda XR 650 R - Kupię
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam tak jak w temacie jestem zainteresowany kupnem motocykla Honda XR 650 R na kołach terenowych
najlepiej południowa strona Polski - mieszkam w Krakowie
Tabul ma zajebista XR
Ile chcesz przeznaczyć ?
wszystko zalezy od stanu, myśle że górna granica to 16 tys
Daj mi swój adres @
Może nie na kołach terenowych i nie południowa polska, ale wygląda zacnie
[url]https://www.olx.pl/oferta/honda-xr-650-dall-ara-supermoto-2004-rok-CID5-IDi1Znf.html#cd55d58e73[/url]
Serwisuje jeden motor Włochowi mieszkające u nas. Nigdy bym od nich nic nie kupił, o nic nie dba , dopiero jak się rozleci to naprawia... o wymianie oleju zapomina nie mówiąc o filtrach trzyma ma zewnątrz i co pół roku motor leży i przyjeżdża coś pospawac...
A Polacy kradną auta w DE
Serwisuje jeden motor Włochowi mieszkające u nas. Nigdy bym od nich nic nie kupił, o nic nie dba , dopiero jak się rozleci to naprawia... o wymianie oleju zapomina nie mówiąc o filtrach trzyma ma zewnątrz i co pół roku motor leży i przyjeżdża coś pospawac...
Znam kilkunastu Włochów jeżdżących na moto większość ma perełki ducati,każdy stawia na ubrania motocyklowe top.50% moto w Polsce jeździ sprowadzone z Włoch i maja sie dobrze mimo wielkich przebiegów...
Prawda, widziałem Ducati kilku Włochów i widać że traktują to bardziej jak biżuterie. Mnie takie traktowanie motocykla odstrasza od tego sportu. Lubie jak widać po moto że jeździ:)
Ja miałem cbr z włoch to karbony, niebieskie przewody, srubki, lusterka, sety, wydech, malowanie hrc - widać było, że tak ja mówicie ktoś lubił wystroić moto.
wiadomo że generalizuje, trafiłem na jakiegoś wyluzowanego gościa, bo on nawet w zimie potrafi jeździć ;) bardzo sympatyczny zresztą, ale auto które z włoch miałem, też poobijane, kat wycięty i od razu przepływka do wymiany, więc jakoś tak ich wziąłem za niedbalskich gości...
wiadomo że generalizuje, trafiłem na jakiegoś wyluzowanego gościa, bo on nawet w zimie potrafi jeździć ;) bardzo sympatyczny zresztą, ale auto które z włoch miałem, też poobijane, kat wycięty i od razu przepływka do wymiany, więc jakoś tak ich wziąłem za niedbalskich gości...
Co do aut to sie zgodzę w większości śmietniki w środku poobijane i sarwis w ostateczności a i tapicerka zmieniająca kolor od fajek.
Prawda, widziałem Ducati kilku Włochów i widać że traktują to bardziej jak biżuterie. Mnie takie traktowanie motocykla odstrasza od tego sportu. Lubie jak widać po moto że jeździ:)
Ja tak mam ze za każdym razem gdy wyjeżdżam z garażu chce zeby wszystko wyglądało jak nowe:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Honda XR 650 R - Kupię
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 75 zapytań