Temat: Aprilia Shiver
Panowie jakieś opinie na jej temat ? Chce kupić drugie moto bo SM do jazdy dłużnych tras absolutnie odpada :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Aprilia Shiver
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie jakieś opinie na jej temat ? Chce kupić drugie moto bo SM do jazdy dłużnych tras absolutnie odpada :P
Duzo dalej tym Shiverem nie zalecisz.
Przecież to zwykły neked, żartujesz chyba
Przecież to zwykły neked
no właśnie, dlatego to pytanie powinien kolega zadać na forum aprilii czy gdzieś
Przecież to zwykły neked, żartujesz chyba
No nie żartuje, takie moto to chyba bardziej nadaje sie do miasta nieźli w trasy, ew. jakies krótkie "traski" jak juz.
Jeśli się nie mylę to ten Shiver ma bak 9L... Już chyba lepiej za polowe kwoty jaka wydasz na Shivera kupić jakiegoś porządnego nakeda i zostawić sm do szaleństw.
Jeśli się nie mylę to ten Shiver ma bak 9L...
15l.
Jeśli się nie mylę to ten Shiver ma bak 9L... Już chyba lepiej za polowe kwoty jaka wydasz na Shivera kupić jakiegoś porządnego nakeda i zostawić sm do szaleństw.
ecetera napisał/a:Jeśli się nie mylę to ten Shiver ma bak 9L...
15l.
Kompletnie pomyliłem modele. Myślałem o Dorsoduro które de facto ma zbiornik 12L. Mój błąd.
TomekC napisał/a:Przecież to zwykły neked, żartujesz chyba
No nie żartuje, takie moto to chyba bardziej nadaje sie do miasta nieźli w trasy, ew. jakies krótkie "traski" jak juz.
no i o takie krótkie traski chodzi , SM nawet do takich sie nie nadaje :D choc kolega na WSK 175 pojechał nad morze :D a mieszka blisko Krakowa :D jak widac da sie , nawet tłoka nie zmieniał po drodze :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Aprilia Shiver
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 80 zapytań