1

Temat: SUPERMOTO ACADEMY -CZECHY - Vysoke Myto !!!!

Supermoto Academy

Wyzwanie dla prawdziwych motocyklistów
Udoskonal swoją jazdę na Motardzie!!!
Dwa dni jazdy pod okiem  instruktora.
Podcza trwania kursu zapewnione pełne wyżywienie.
W programi również część teoretyczna, połączona z wieczorną projekcją przejazdów tego dnia.
Instruktorzy to doświadczeni zawodnicy mistrzostw kraju :David Brabec, Jan Kvanička, Radim Vavřík i Jan Zeman
Supermoto Akademy kierowana jest do motocyklistów na motorach supermoto,enduro lub enduro podróżnych.

Dla początkujących oraz zaawansowanych miłośników jednośladów.

SM Supermoto Akademy odbędzie sie 22 do 23.08.2010 na pięknym torze w czeskim Vysokém Mýtě.

Więcej informacji oraz zgłoszenia online na [url=http://www.supermotoacademy.cz]www.supermotoacademy.cz[/url](http://www.supermotoacademy.cz

Zapraszamy!!!
Do zobaczenia na torze!

2

Odp: SUPERMOTO ACADEMY -CZECHY - Vysoke Myto !!!!

Cena 3900Kč/osoba

cos jeszcze dochodzi do tej ceny bo nie moge sie połapać w tym języku...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

3

Franz napisał/a:

Cena 3900Kč/osoba

cos jeszcze dochodzi do tej ceny bo nie moge sie połapać w tym języku...

niech ktoś da więcej info w naszym języku.

KrzychuCZ rozumiem że Ty jedziesz?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

Nie wydaje Ci się że on chyba jest związany z tą imprezą....

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

5

pisze wyraźnie że ZAPRASZAMY więc pewnie z 1000 koron jest dla niego z każdego z przyjaciół z polski  :D  :D  :D

6

oj tam czepiacie się, ma pieniądze czy nie, niech zareklamuje. jeśli ktoś będzie zainteresowany to przyjedzie, przecież nikt nikogo nie zmusza.

pozdrawiam

100% Supermoto

7

Nie nie ja nie jade.... :) ani nie mam zadnej kasy z tego:D Poprostu jeden z organizatorow, moj kolega z czech, mnie poprosil zebym mu to przetlumaczyc i wrzucic na stronke. Czy juz nikt nic nie robi bezinteresownie dla znajomych kolegow...

Piszcie jakich onformacji potrzebujecie a ja wam wszystko przetlumacze..

PZD

8

To ja bym prosił o przetłumaczenie harmonogramu imprezy, jeśli to nie problem.
Pozdrawiam

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

9

Stravování během Supermoto Academy je v ceně kurzu. V neděli se začíná obědem. Večer bude grilování šťavnatého masa a přitom bečka piva, která je také v ceně. V pondělí ráno budete mít nachystanou vydatnou snídani a samozřejmě i oběd. Veškeré stravování bude probíhat v restauraci v areálu závodiště, které bude normálně otevřené i pro Váš doprovod.

Posiłki- sa w cenie kursu. W niedziele rozpoczyna sie obiadem. Wieczorem grilowani i piwko(w cenie)W poniedzialek sniadanie i obiad. Wszystkie posilki beda w restauracji przy torach,ktora bedzie otwarta rowniez w trakcie trwania kursu.

Ubytovani není zahrnuté v ceně kurzu. Spaní je možné v areálu závodiště, kde je sociální zařízení a přívod elektřiny. Zde můžete spát v karavanu, autě nebo ve stanu. Pokud chcete spát v penzionu, tak Vám doporučujeme penzion Tošovský v centru Vysokého Mýta, kde je pro naše zákazníky sleva 15% na ubytování.Více informací k penzionu naleznete na [url=http://www.tosovsky.penzion.com]www.tosovsky.penzion.com[/url]
Další služby během SM Academy

Noclegi nie sa w cenie. Jest mozliwosc noclegu na terenie przy torze gdzie jest elektryka i socjalne.Mozecie spac w namiocie,przyczepie czy w aucie. Jesli chcecie spac w pensjonacie, to polecamy pensjonat Tasovsky w centrum Vysokeho Myta gdzie otrzymacie znizke 15% [url=http://www.tosovsky.penzion.com]www.tosovsky.penzion.com[/url]

Během Supermoto Academy budete mít možnost si koupit nové i mírně jeté pneumatiky, které Vám přezujeme. Budete mít také možnost si zapůjčit supermotardový speciál za určitý poplatek.

Podczas supermotoAcademy bedzie mozliwosc kupna nowych i delikatnie jezdzonych opon, ktore dla Was przelozymy.

Poradíme Vám při problémech s motorem nebo s nastavením pérování.

Słuzymy pomoca przy jakichkolwiek problemach z motorem albo przy nastawieniu amortyzatorow.

Termíny Supermoto Academy

22.-23.8.2010 – Vysoké Mýto

Přihláška

Prostřednistvím speciálního formuláže na „zde“

Cena 3900Kč/osoba

Motoškola není kurzem pro získaní licence.

Moto szkola nie jest kurse w celach otrzymania licencji

Motoškola se koná za každého počasí.

Moto szkola jest niezalezna od pogody

Definitivní registrace proběhne až po přijetí platby na účet pořadatele.

ostateczna rejestracja uczestnika bedzie mozliwa po przyjeciu wplaty przez organizatora

Po přijetí přihlášky Vám zašleme email, s informacemi k úhradě. Po přijetí platby Vám zašleme oficiální prohlášení o přihlášení do Supermoto Academy.

Po przxyjeciu zgloszenia, otrzymacie mail z informacjami jak dokonac platnosci oraz dokonczyc rejestracje.

Úhrada
opłata
Do 4 dnů od podání přihlášky
do 4 dni od zgłoszenia

platba bankovním převodem:
opłata przelewem bankowym
Komereční banka, a.s.

35-4450900207/0100

Variabilní symbol: IČO nebo rodné číslo

Pro platby ze zahraničí:

Komereční banka, a.s.

IBAN CZK: CZ7501000000354450900207

Swift CZK: KOMBCZPPXXX

Kontakt

David Brabec

mobil: +420 731 453 981

email: brabec@raas-mx.com

Jan Zeman

mobil: +420 605 297 954

email: zeman69@seznam.cz

* Aktuality
    * O Supermoto Academy
    * Instruktoři
    * On–line přihláška
    * Jak začít se Supermotem
    * Přestavba na Supermoto
    * Supermoto tratě
    * Fotogalerie
    * Videogalerie
    * Odkazy

Neváhejte se přihlásit na Supermoto academy ve Vysokém Mýtě 22. – 23. 8. 2010

Partner: Race Styl

Partner RAAS

10

Neděle

8:30 nájezd do areálu - przyjazd

9:00 rozdělení do skupin - podział na grupy

9:30 začátek teoretické a následné praktické výuky na trati - poczatek teoretycznej a potem praktycznej nauki na torze

12:30 oběd a následně videoprojekce - obiad, videoprezentacje

14:00 začátek odpolední části ježdění - poczatek popołudniwej czesci jazd

18:00-19:00 volné ježdění - swobodna jazda(bez instruktora)

19:30 večeře, následně videoprojekce s celodenním ježdění a večerní posezení - kolacja,videoprezentacja jazd z tego dnia, posiadowa :)

Pondělí

9:00 snídaně - saniadanie

10:00 začátek teoretické a následné praktické výuky na trati - poczatek teoretycznej a potem praktycznej nauki na torze

13:30 oběd - obiad

15:00 začátek odpolední části ježdění - poczatek popołudniwej czesci jazd

16:30 Kvalifikace - Kwalifikacja

17:30 Závody a následně volní ježdění - Zawody

19:00 konec ježdění a supermo academy a slavností předání certifíkátů - zakonczenie z wreczeniem certyfikatow.

Časový harmonogram berte spíše orientačně, vše bude závislé na domluvě s Vámi

Prosze traktowac ten rozpis orientacyjnie, wszystko bedzie uzaleznione od tego jak sie dogadamy juz na miejscu.

11

fajne, moze w przyszlym roku skorzystam, w tym jestem za zielony:P. to dobry pomysl na organizacje czegos takiego w PL, tylko z ustawieniem na leszczy takich jak ja w temacie;)

cieply

12 Ostatnio edytowany przez KrzychuCZ (2010-07-22 13:19:02)

cieply napisał/a:

fajne, moze w przyszlym roku skorzystam, w tym jestem za zielony:P. to dobry pomysl na organizacje czegos takiego w PL, tylko z ustawieniem na leszczy takich jak ja w temacie;)

Ten kurs jest dla zaawansowanych jak i dla poczatkujących...bedzie rozdzielenia do grup

13

Fajna impreza + zajebiste info. KrzychuCZ dobra robota!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

14

A kto by się wybierał z PL?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

15

Ja tylko mogę dodać że lataliśmy po tym torze i jest miód!!! orzeszki i surowy boczek :D

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D