Odp: Utrzymanie supermoto
700-800 km na supermoto ??? już jesteś mistrzem :lol:
takie rzeczy to tylko XT :P, ale z tego co pamiętam to na tym forum nie jest uważane za SM :lol: hyhyh
Beast mode: ON
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Utrzymanie supermoto
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
700-800 km na supermoto ??? już jesteś mistrzem :lol:
takie rzeczy to tylko XT :P, ale z tego co pamiętam to na tym forum nie jest uważane za SM :lol: hyhyh
Jdnego dnia tak naprawde tylko 260 km powrót tyle samo plus 100-200 km nakręcone w miejscu (czyt.okolicy) wiec nie widze w tym nic nadzwyczajnego.
W czerwcu z kumplem zrobilismy 350 km odemnie nad zalew do Sulejowa przy czym kolega jechał nie rejestrowanym enduro (ktm exc 125) wiec traske walnelismy po lasach polach wsiach i bocznych asfaltach i z zajebistym podnieceniem moge powiedzieć , ze sm swietnie sie sprawdza na takich mieszanych nawierzchniach .
PS powrót był wyje*bany od Piotrkowa do Rawy mazowieckiej nonstop pasem zieleni wzdłuż katowickiej (gierkówki) kilka przepraw przez rowy rzeczki i najlepsze jazda wykarczowanym lasem wzdłuż tej drogi bajka :D miny kierowców jadących trasa Warszawa Katowice były naprawde różne , ale moment gdy rzuciło mnie na błocie i wpadłem do rowu pomiedzy trasa , a tym wykaroczwanym lasem zaskoczył mnie i napewno ich :PPS2 dla ciekawych pare zdjęć , a i ta mapa z google earth była w drodze DO, z powrotem już była tak jak wspominałem pasem zieleni w większosci :P
[url]http://picasaweb.google.pl/MotoTerrorTeam/RajdSkierniewiceSulejow1213062010#[/url]
Zajebista opcja taka trasa bezdrożami i bocznymi dróżkami. Mógłbym coś takiego wykonać :D
wez drz, tylko w wersji E (ja jeszcze tego nie mowilem)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Utrzymanie supermoto
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 77 zapytań