Odp: Sezon 2017
Klasa amator wypadla poniewaz zabraklo czasu. W Bydgoszczy jest duży rygor pod względem trzymania się wyznaczonych ram czasowych. Żadnego drugiego dna nie ma.
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Klasa amator wypadla poniewaz zabraklo czasu. W Bydgoszczy jest duży rygor pod względem trzymania się wyznaczonych ram czasowych. Żadnego drugiego dna nie ma.
a co za mózg ustawił wyścig 30.04 - nie dość że niedziela to jeszcze środek długiego weekendu ??
No to juz wiemy, ze 2018 bez klasy amator.
Malo komu będzie chciało sie drylowac do Koszalina, a na dwie rundy w Toruniu nie ma nawet sensu maszyny szykować. Dopieliscie swego - gratulacje.
A co za problem? Jedni imprezują i grilują w długi weekend inni się ścigają.
No to juz wiemy, ze 2018 bez klasy amator.
Malo komu będzie chciało sie drylowac do Koszalina, a na dwie rundy w Toruniu nie ma nawet sensu maszyny szykować. Dopieliscie swego - gratulacje.
Chłopie weź pierdolnij się w głowę. Odpada tylko runda w Bydgoszczy bo organizator nie wyrobi się czasowo. Jak masz jakieś żale lub problemy emocjonalne idź do specjalisty.
Pierdzielisz jak opętany o klasie, w której nawet nie masz zamiaru jechać.
Maniek robienie zawodów w długie weekendy
to tak jak byś w święta robił
bo jedni się ścigają a inni świętują .......
Nikomu nie dogodzisz... ciesz się, że w ogóle jest cokolwiek, w dodatku wrócił Toruń.
Ja z jednej strony zastanawiam się czy nie ominąć Bydgoszczy, bo jak mam jechać pareset kilometrów, wydawać za nocleg, sprzęt, itd. i potem nie zaklasyfikować się do wyścigu, to trochę mi się odechciewa..
Z drugiej strony, to i tak lepsze, bo była perspektywa, że klasy amator miało w ogóle nie być - a jest... więc kusi mnie, ze pojechać, spróbować mimo wszystko w PP - udowadniając, że street to wielka kupa. ;-)
Walczyliśmy długo, że amator został... to teraz zaczynają się problemy natury urlopowej. Może w ogóle na następny sezon, niech każdy napisze kiedy planuje urlop, że czasem komuś jakaś Runda nie konfliktowała z planami życiowymi.
Panowie (i Panie), nie róbmy już więcej scen - tylko zróbmy wszystko, aby udowodnić, że w Polsce jest zainteresowanie supsrmoto (a street to pomyłka :P)
Śniegu z Pucharem to będzie chyba inaczej. Już pytałem o to.
Będzie się liczyła kolejność zgłoszeń. Miejsc w pucharze 32? wiec zapisując się jako 33 i następna osoba będzie miała możliwość zapisania się już tylko do klasy w której są miejsca.
Śniegu z Pucharem to będzie chyba inaczej. Już pytałem o to.
Będzie się liczyła kolejność zgłoszeń. Miejsc w pucharze 32? wiec zapisując się jako 33 i następna osoba będzie miała możliwość zapisania się już tylko do klasy w której są miejsca.
XD ale tak na poważnie?
Podium tez będzie ustalane wg kolejności zgłoszeń? To nie jest konkurs sms'owy. Zawsze można wnieść opłatę po dniu treningowym.
Pisze tylko co słyszałem ;)
Nie oceniam czy to dobrze czy źle. Ale na pewno nikt nie wróci z kwitkiem jak PP będzie przepełnione.
To że to jest dlugi weekend to ok rozumiem wiec no komu nie będzie pasować to poprostu nie startuje tego dnia . Nie ma przymusu. To jest dla tych co chca nie zaleznie od pogody czy tam świątek piątek
jak to technicznie będzie zrobione z C2 i ilością miejsc trzeba doczytać w regulaminie. Ale coś słyszałem o podziale na 2 grupy w przypadku przekroczenia limitu miejsc
Maniek robienie zawodów w długie weekendy
bo jedni się ścigają a inni świętują .......
Ludzie, to są wyścigi motocyklowe a nie zlot i jazdy w koło trzepaka ...
Jeżeli zawalenie długiego weekendu kosztem zawodów, jest dla kogoś problemem, to chyba powinien dać sobie spokój....
bagins1983 napisał/a:Maniek robienie zawodów w długie weekendy
bo jedni się ścigają a inni świętują .......Ludzie, to są wyścigi motocyklowe a nie zlot i jazdy w koło trzepaka ...
Jeżeli zawalenie długiego weekendu kosztem zawodów, jest dla kogoś problemem, to chyba powinien dać sobie spokój....
Lepiej umówić się z dziadkami na rozgrywkę brydżową.
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 38 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Sezon 2017
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 58 zapytań