Odp: Kalendarze Supermoto 2010
i znowu dziś nie zasne :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarze Supermoto 2010
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
to na dobranoc:
KALENDARZE 2011
Zapytałem się dzisiaj kolegi który prowadzi drukarnię o ofertę na kalendarz ścienny i sprawa wygląda następująco.
Nie ma problemu z wydrukowaniem czegoś takiego z tym, że trzeba zamówić minimum 100 sztuk!
Mniejszym nakładem się po prostu nie opłaca.
Kalendarz formatu A3 ze zdjęciami na obu stronach kartki ze sprężynką kosztowałby 39,78 zł netto.
Przy 200 sztukach 22,80 zł netto.
Sam projekt wykonuje grafik w drukarni i jest to wliczone w cenę. Czyli my dajemy zdjęcia a grafik szykuje kilka projektów, wybieramy jeden i drukujemy.Oczywiście patrząc na ilość czynnych członków forum powątpiewam aby udało nam się sprzedać 100 kalendarzy.
Na forum rozejdzie sie z 15 sztuk z 5 na allegro, a reszta? A właśnie panowie resztę mozna drukować na kolejne lata czyli 2011, 2012, 2013, itd :)
zawsze można zrobić ściepę wcześniej...
100 osób hmm będzie ciężko :lol:
ale ja się mogę dopisać jako kolejna osoba :D
można też opychać na zawodach....
Na forum rozejdzie sie z 15 sztuk z 5 na allegro, a reszta? A właśnie panowie resztę mozna drukować na kolejne lata czyli 2011, 2012, 2013, itd :)
To jest myśl! Idąc dalej w miejscu gdzie powinny być daty, dni tygodnia itd. po prostu zostawimy sobie biały pasek. Wtedy nie będzie problemu. Każdy wpisze sobie co chce: 2011, 2013, święta narodowe, chrześcijańskie, prawosławne i co tylko komu będzie wygodnie. :D
Myślę ze już najwyższy czas rozpocząć rozmowy o kalendarzu forumowym 2011. Zobaczmy na razie ilu jest zainteresowanych, kto chce wysłać zdjęcia i podejmiemy ew. decyzje. Mam nadzieję że tym razem podejdziemy do tematu poważnie. Czasu jest jeszcze dosyć.
Co Wy na to?
Ja 100% chetny
Ja też
Ja również chętny :P
ja również ;) nawet 2 szt.
Ja jestem chętny ale tylko na duży format.
ja tez biore duzy format :D
Jak format jakis A2-A3 to tez biore
No to już jakieś zainteresowanie jest. Potrzeba nam zdjęć (oczywiście za zgodą autora i raczej za darmo :P ), zrobimy kasting, wybrane (demokratycznie) foty pójdą na kalendarz. Zakładam nowy temat związany tylko z kalendarzem 2011.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarze Supermoto 2010
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 77 zapytań