Odp: Pokaż swój pojazd
lukasx czasem nie na sprzedaż ?
Nie jest na sprzedaż ,ponad pół roku szukałem takiego egzemplarza ,w końcu znalazłem i zakupiłem 23 grudnia .Przelatałem cały sezon i z każdym dniem jestem coraz bardziej zadowolony z moto.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 289 290 291 292 293 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lukasx czasem nie na sprzedaż ?
Nie jest na sprzedaż ,ponad pół roku szukałem takiego egzemplarza ,w końcu znalazłem i zakupiłem 23 grudnia .Przelatałem cały sezon i z każdym dniem jestem coraz bardziej zadowolony z moto.
no , skończyłem budować
please welcome FS450 MY 2017
Like it or hate it !
Wygląda tłuściutko!
Niech szybko jeździ i sie nie sypie...
BTW co to za Adventure Team?
Widziałem na FB, że jeden z moich kolegów do niego dołączył(Damian Bykowski z MP MX)ale nawet nie miałem okazji jeszcze podpytać co to za twór? Rozumiem, że związany z Husqą bo kolega przesiadł sie po wielu latach spędzonych na Kawie?
No i okleina w złych kolorach! Musi być czerwona! Piękny sprzęt jak na amatora :)
Średniawka :D:D Idze z 1 na koło?:D
No i okleina w złych kolorach! Musi być czerwona! Piękny sprzęt jak na amatora :)
Wlasnie, te kolorach powinny zarezerwowane być dla Berga, a wogole to krzyczy ze wszystkich stron ze jest pomaranczka, a nie Husqa Husqa. A tak poza tym sprzęt petarda jezeli chodzi o torowanie. Nic innego bym nie brał pod uwage na tor jak fabryczne sm bez homo 450:)) Nie myślcie ze tu sie wieży w same Husabergi, nikt nie jest ignorantem totalnym, a przepychanki ktory najlepsiejsiejszy to w zasadzie taki jaki obecnie trzymamy w garażu i nie ważne co to jest:)
Otoz dokladnie tak .nie wazne naczym liczy sie zabawa.
Team zrzesza wiele osob w roznych dyscyplinach
mallly200sx napisał/a:No i okleina w złych kolorach! Musi być czerwona! Piękny sprzęt jak na amatora :)
Wlasnie, te kolorach powinny zarezerwowane być dla Berga, a wogole to krzyczy ze wszystkich stron ze jest pomaranczka, a nie Husqa Husqa. A tak poza tym sprzęt petarda jezeli chodzi o torowanie. Nic innego bym nie brał pod uwage na tor jak fabryczne sm bez homo 450:)) Nie myślcie ze tu sie wieży w same Husabergi, nikt nie jest ignorantem totalnym, a przepychanki ktory najlepsiejsiejszy to w zasadzie taki jaki obecnie trzymamy w garażu i nie ważne.
Akurat małemu chodziło o kolory numerów startowych. Zielony - amator.
W planie bylo ze jeszcze sezon w amatorach pojade .ale z tego co sie pisze na forum to nie wiem czy bedzie w czym jechac
Byłby ban ale nigdy nie wiadomo z jaki Jarkiem ma się do czynienia :D - mod
Takim sprzętem w amatorach to aż wstyd :-) fajna furka, pojezdzilbym na takiej :-)
Niwy domyśliłem sie ze to nie o tym mowa a na myśl mi przyszło tak z życia poprostu, a człowiek całe życie sie uczy to przy okazji dowiedziałem się co oznaczają kolory numerów. Wilk syty, a i owca cała.
Jarekp a gdzie tam stacjonujesz w tym Lubinie, za gnojka we wszystkich możliwych parkach sie delektowało wakacyjną lipą z miodem, hmmm:)) Powiedz prosze tylko jedno: a moze Ty jako jedyny nie urodziłeś sie w kopalni tak jak wszyscy i nie masz z nią nic wspólnego moze? Założyłem się ze znajdę taką miejscową osobę, a cieżkoooo, no trafi postawić kurczę;)
Dzinkss do jamy nigdy mnie nie ciagnelo i nie pojde
Wlasciwie to tylko ja z moich znajomych ze szkoly tam nie robie
Dzinkss do jamy nigdy mnie nie ciagnelo i nie pojde
Wlasciwie to tylko ja z moich znajomych ze szkoly tam nie robie
Ja jebieeee jest oto i On, całe k***a weselicho mi bedzie teraz musiało stawiać, a juz kłopoty poważne się szykowały;) Bede po odbiory zakładów to kilkaset alko procent musze odpalić za uratowanie skóry;))
A tak szczerze to szacun dla górników bo w tej "jamie" to trzeba się najeba.c fest ale nikt tam za psi ch.uj tez nie siedzi, a wiadomo ze jak jest ryzyko to i jest pózniej zabawa.
I tak tez im na piwku mowie ze za damski ch. Nie idą.
Ale zazwyczaj trzeba temat zmieniac bo sie szybko irytuja
I tak tez im na piwku mowie ze za damski ch. Nie idą.
Ale zazwyczaj trzeba temat zmieniac bo sie szybko irytuja
Dokładnie jest tak jak piszesz, czuć lekką wzniosłość zawodu samych zainteresowanych. Kuzyniak miał ostatnio farta ze nie na jego zmianie a w jego jamie sie zawaliło i to w miejscu uważanym za bezpieczne czyli w obsłudze pojazdów, od przodku z daleka a zonk. Klatka musiał wywozić kolegów zmianowych, ale jak słyszę próg pod. 32% przekroczony to na budowie trzeba równie cieżko sie na.jebac jak i kuku sobie zrobic, wiec troszkę nie rozumiem i tez wolałem delikatny odwrót robić:))
Strony Poprzednia 1 … 289 290 291 292 293 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 46 zapytań