Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Wszystko fajnie "supermoto" tylko ludzi nie poznajesz. Troszeczkę zdezorientowany byłeś jak ci powiedziałem siema ;). Ale widzę że progres jest na gumie już ci lepiej idzie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 555 556 557 558 559 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszystko fajnie "supermoto" tylko ludzi nie poznajesz. Troszeczkę zdezorientowany byłeś jak ci powiedziałem siema ;). Ale widzę że progres jest na gumie już ci lepiej idzie
Siema
tak czułem, że to Ty ale nie byłem pewien. Do tego ta fura :D
Co do gumy to nie latam, tylko czasami mi podrywa przy starcie :)
Po akcji z Policją, to był to 3 raz w tym sezonie
Fajnie było Cię spotkać "ach ten dźwięk 1 cylindra i do tego guma wspomnień czar". Ogólnie to muszę się z wami złapać, Hermesowi to już 2 rok obiecuję ; )
Panowie pamietam ze ktoś z tutejszych pracował w salonie Hondy ? Może jakiś rabacik większym bym dostał :)
co ma to wspólnego z tematem?
Panowie pamietam ze ktoś z tutejszych pracował w salonie Hondy ? Może jakiś rabacik większym bym dostał :)
Podpytaj Hermesa- znajomy jego pracował.
Warszawo co robisz w piątek ?
Latamy cos w piatek?
Warszawa pobudka. jutro bez deszczu ;) ktos chetny pojezdzic?
O której? W ciągu dnia/wczesnym popołudniem, czy wieczorem bardziej?
jakos po 15-16
Ja chyba będę śmigał, więc jak nie będzie chętnych, to można się złapać. Aczkolwiek ostrzegam, że nie dość, że ujezdżam motocykl niewiele szybszy od przeciętnego psa, to mój staż jest niewielki, więc mogę lekko zamulać. :D
YO! Coś w sobotę albo niedzielę? :)
Ja w sb chetny
Ja mogę w niedzielę ;)
to o ktorej jutro sie umawiamy?
Strony Poprzednia 1 … 555 556 557 558 559 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.159 sekund, wykonano 31 zapytań