I ja takie wsparcie kolegów to rozumiem, wiedziałem ze mozna na was liczyć w każdej nawet najgorszej sytuacji:) Kazdy jeden tysiączek sie przyda,a to tak niewiele dla was a tak wiele dla nas:). Fundacja juz istnieje podaje dane:
Fundacja Na Rzecz "Poszkodowanych" posiadaczy Bergów im. Dr Hackera (spec. z zakresu mechaniki kwantowej, turboodrzutowej, wynalazca i właściciel wielu patentów z wykorzystaniem technologii kosmicznej zaimplementowanych w silniki Husaberga, nadmienię ze jest to zdobywca wielu prestiżowych nagród w tym "Złotego Łożyska wału"- trzy razy z rzędu zdobyta! wykładowca i autor wielu świetnych artykułów zamieszczonych na łamach najpotężniejszego forum tematycznego SM, cieżko wszystkie zasługi spisać bo tyle tego sie nazbierało w jego karierze wiec patronat nie mogl sie trafić lepszy, a podobno nawet NASA juz sie nim interesuje co tylko potwierdza wszystkie dokonania) i spółki. NIP 450-550-650-570 Poznań (wiadomo). Wpłat dokonujemy na nr konta (podamy pózniej, ponieważ aktualne zostało zadłużone w kwotach sięgający budżetu niewielkiego państwa stad chwilowe problemy techniczne) z dopiskiem "lepsze jutro dla mnie i mojego Berg". Pozdrawiam i dziekuje wszystkim zaangażowanym w ten jakże szczytny cel.
LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650