Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Dobry pomysł z tą wodą , szczerze to ja bym dzisiaj wieczorem chętnie wymoczył nabiał :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 110 111 112 113 114 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobry pomysł z tą wodą , szczerze to ja bym dzisiaj wieczorem chętnie wymoczył nabiał :)
Biceps spoko :D tylko weź odpowiednią bieliznę :D tak by się za Ciebie nie wstydzić :D no i tak by dziewczyny na plaży nie robiły się czerwone z zakłopotania :D
To kto dzisiaj chętny?
Pytam o sobotę lub nie dzielę bo dzisiaj odpadam
aaaa ja jutro bodajże jade po drz dla kolegi do lublina przypomnialem sobie takze jutro po 18 moge jechac nad wode.
Dobra Sebek daj znaka jak bedziecie latali ja spadam do garażu ogarnąć moto na wieczór :)
Terror wieliszewa? OKolic? Ja si episze na terrorek :D ZNam te okolice i okoiczne wszystkie krzaki w razie jakby co :D
Terror wieliszewa? OKolic? Ja si episze na terrorek :D ZNam te okolice i okoiczne wszystkie krzaki w razie jakby co :D
No to mamy przewodnika :)
Maniek przecież tu jest tak zawsze :D To Brzoza zaczyna :D
Ha
Ha
Ha
Prawda jest taka że dostaniesz kiedyś w łeb albo ode mnie albo od Bereta. :)
Dajcie znać gdzie bedziecie nad wodą, moze dojadę, bo ja dzisiaj zamulam w robocie.
jakby co pisac PW!!!
Ja jednak dzisiaj odpadam, jadę z rodzinką ale za to jutro na bank
hehe i jest jak zwykle, pozamiatane :( :( ... co z tego że chęci są... gdy ślubne nie odczuwają ciśnienia na latanie... :D :D :D
Chciałbym wrócić do tematu wypadu nad wodę, tym razem konkretnie
Kto się pisze na fajną traskę nad wodę odświeżenie się i powrót, może inną trasą.
Zbiórka pl. Bankowy godzina 15
Widze brak zainteresowania wiec 15 odwołana teraz oglądam Kubice jak na razie jest 3 :)
Widze brak zainteresowania wiec 15 odwołana teraz oglądam Kubice jak na razie jest 3 :)
hehe... wszyscy oglądamy... kur... chcę z taką szybkością zdejmować i zakladać tylne koło w CRFie... jak zrobili to w pit stopie Kubicy :D :D :|
no chu... po wyścigu :mad:
to jak z tą waszą wycieczką dziewczyny? olejki i kremy z filtrem zapakowane... nie zapomnijcie o kapeluszach słomkowych... ;)
no i h... hubica odpadł, jakaś awaria. Więc może ruszmy się
Strony Poprzednia 1 … 110 111 112 113 114 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 34 zapytań