Odp: Warsaw Szuter Expedition vol.4 - Warszawa (Łbiska) 1.10.2016
Mam dwa miejsca do odstapienia.
Niestety nie dam rady pojechac.
Jak ktos chetny to PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Warsaw Szuter Expedition vol.4 - Warszawa (Łbiska) 1.10.2016
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam dwa miejsca do odstapienia.
Niestety nie dam rady pojechac.
Jak ktos chetny to PW
Kto w ogóle z Warszawy czy okolic jedzie? Bo raźniej było by tam w gromadce pojechać niż samemu :)
Kto w ogóle z Warszawy czy okolic jedzie? Bo raźniej było by tam w gromadce pojechać niż samemu :)
Ja planuje z kolegą komuś na doczepkę.
Mam chyba jakąś pomroczność jasną bo próbuję rozkminić o co chodzi z tą doczepką :P jedziecie na kołach czy na przyczepkach? :P Bo jak na kółkach to można się gdzieś zebrać i ruszyć razem :)
ja jade na kolach
Zostało jedno wolne miejsce...
ja na 99% też jadę
Też jadę, może zbierzemy się na statoilu Ursynów/wyścigi/KFC na Puławskiej?
jak było ?
Widziałem grupę 5 moto przelatującą przez Zalesie Górne - pewnie się zgubili bo więcej grup nie widziano :)
Było spoko :) z przygodami, ale było super. Jak widziałeś 5 to właśnie pewnie nas bo właśnie my byliśmy w pięciu :)
Ale my się nie gubiliśmy :P tylko chyba ostatni startowaliśmy więc inne grupy mogły być sporo wcześniej :)
jeździł ktoś na full crossie, czy tylko wszystko z homo ?
Raczej z homo. Część trasy była po drogach publicznych. Bez sensu byłoby to jechać full crossem bo trasa nie była trudna :)
Gość chyba na BMW GS cośtam przejechał całą trasę z pasażerką :)
[url]https://www.youtube.com/watch?v=vjKmAu-cIsU[/url]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Warsaw Szuter Expedition vol.4 - Warszawa (Łbiska) 1.10.2016
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 78 zapytań