Temat: Kupię!!! lc4 drz
Jestem zainteresowany zakupem Lc4 lub DRZ. Najlepiej z okolic Warszawy.Brak czasu na bujanie sie po Polsce.
Dalej reklamowac się i żenic tylko dobre moto:)
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię!!! lc4 drz
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem zainteresowany zakupem Lc4 lub DRZ. Najlepiej z okolic Warszawy.Brak czasu na bujanie sie po Polsce.
Dalej reklamowac się i żenic tylko dobre moto:)
a moze bmka :)
Link do aukcji poniżej?
A ile chcesz wydać i jaki rok Cię interesuję. Bo tak się zastanawiam nad zmianą mojego na LC4 ADV. Tylko ja nie mam kół SM. Rok 96, przebieg oryginał 20tys, w 99% oryginalny. Ja dopiero pierwszy otwierałem silnik. Wymieniłem korbę bo poprzedni właściciel źle założył sprężynkę BY-PASS podczas wymiany oleju i się korba po zakupie zatarła. Ogólnie w silnik wsadzone 3tys zł. Do zrobienia tylko lagi bo ciekną.
A ile chcesz wydać i jaki rok Cię interesuję. Bo tak się zastanawiam nad zmianą mojego na LC4 ADV. Tylko ja nie mam kół SM. Rok 96, przebieg oryginał 20tys, w 99% oryginalny. Ja dopiero pierwszy otwierałem silnik. Wymieniłem korbę bo poprzedni właściciel źle założył sprężynkę BY-PASS podczas wymiany oleju i się korba po zakupie zatarła. Ogólnie w silnik wsadzone 3tys zł. Do zrobienia tylko lagi bo ciekną.
Coś zdecydowanie młodszego mnie interesuje.Ale dzięki za info
Myślę że nie trafisz lepszego motoru i w takiej cenie niż lc4 która sprzedaje kolega p0lish. No i jest z wawy więc nawet się nie zastanawiaj :D tutaj masz link [url]http://forum.supermoto.pl/topic15267-s-ktm-lc4-640-sm-prod-2004.html[/url] .
Myślę że nie trafisz lepszego motoru i w takiej cenie niż lc4 która sprzedaje kolega p0lish. No i jest z wawy więc nawet się nie zastanawiaj :D tutaj masz link [url]http://forum.supermoto.pl/topic15267-s-ktm-lc4-640-sm-prod-2004.html[/url] .
Wstępnie z nim sie już umówiłem na oględziny.Ale i tak muszę miez z czego powybierac.Dzięki za info
Swoją DRZ oddam za 12 tysi .
A ja mam do sprzedania DRZete E tyle że to 2008 rok ostatni rok dostępny w salonach... salon Polska 3 tyś km.
Ja mam DRZ 400S z 2005 i z kupa bajerów i gratisów jakby co...
a ze mną nikt na oglądanie nie jest umówiony
zresztą kilka osób się już umawiało na godzinę i 80% się nie pojawiło
także o tak o
moto kupiłem za 12k sprzedaję za 10,5 a włożyłem ch** wie ile
poza dużym przebiegiem i trochę styranym wyglądem [sie jeździło] nie ma pewniejszego LC4 za tą kasę z tego rocznika
Moja lc4 oddam za 10 000 jak będzie zdecydowany kupiec
No i stało się. Popełniłem BMW xmoto. Poobijane, poprzycierane ale zapierdala jak należy.Mimo deszczowej pogody dał mi tyle funu, że banan nieschodzi z buźki...
no i fajnie - niech Ci ZAJEBIŚCIE służy :D :D :D :D :D :D i dam Ci poobijany - raczej jeżdżony :mad: :mad: :mad: :mad:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię!!! lc4 drz
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 77 zapytań