1 Ostatnio edytowany przez bartolini76 (2010-07-09 18:45:00)

Temat: Kupię!!! lc4 drz

Jestem zainteresowany zakupem Lc4 lub DRZ. Najlepiej z okolic Warszawy.Brak czasu na bujanie sie po Polsce.
Dalej reklamowac się i żenic tylko dobre moto:)

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

2

Odp: Kupię!!! lc4 drz

a moze bmka :)

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

3 Ostatnio edytowany przez bartolini76 (2010-07-09 19:08:05)

Link do aukcji poniżej?

4

A ile chcesz wydać i jaki rok Cię interesuję. Bo tak się zastanawiam nad zmianą mojego na LC4 ADV. Tylko ja nie mam kół SM. Rok 96, przebieg oryginał 20tys, w 99% oryginalny. Ja dopiero pierwszy otwierałem silnik. Wymieniłem korbę bo poprzedni właściciel źle założył sprężynkę BY-PASS podczas wymiany oleju i się korba po zakupie zatarła. Ogólnie w silnik wsadzone 3tys zł. Do zrobienia tylko lagi bo ciekną.

Wibrator LC4 ;]

5

lukasz_vip napisał/a:

A ile chcesz wydać i jaki rok Cię interesuję. Bo tak się zastanawiam nad zmianą mojego na LC4 ADV. Tylko ja nie mam kół SM. Rok 96, przebieg oryginał 20tys, w 99% oryginalny. Ja dopiero pierwszy otwierałem silnik. Wymieniłem korbę bo poprzedni właściciel źle założył sprężynkę BY-PASS podczas wymiany oleju i się korba po zakupie zatarła. Ogólnie w silnik wsadzone 3tys zł. Do zrobienia tylko lagi bo ciekną.

Coś zdecydowanie młodszego mnie interesuje.Ale dzięki za info

6

Myślę że nie trafisz lepszego motoru i w takiej cenie niż lc4 która sprzedaje kolega p0lish. No i jest z wawy więc nawet się nie zastanawiaj :D tutaj masz link [url]http://forum.supermoto.pl/topic15267-s-ktm-lc4-640-sm-prod-2004.html[/url] .

7

tedi90 napisał/a:

Myślę że nie trafisz lepszego motoru i w takiej cenie niż lc4 która sprzedaje kolega p0lish. No i jest z wawy więc nawet się nie zastanawiaj :D tutaj masz link [url]http://forum.supermoto.pl/topic15267-s-ktm-lc4-640-sm-prod-2004.html[/url] .

Wstępnie z nim sie już umówiłem na oględziny.Ale i tak muszę miez z czego powybierac.Dzięki za info

8

Swoją DRZ oddam za 12 tysi .

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

9

A ja mam do sprzedania DRZete E tyle że to 2008 rok ostatni rok dostępny w salonach... salon Polska 3 tyś km.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

10

Ja mam DRZ 400S z 2005 i z kupa bajerów i gratisów jakby co...

11

a ze mną nikt na oglądanie nie jest umówiony
zresztą kilka osób się już umawiało na godzinę i 80% się nie pojawiło
także o tak o
moto kupiłem za 12k sprzedaję za 10,5 a włożyłem ch** wie ile
poza dużym przebiegiem i trochę styranym wyglądem [sie jeździło] nie ma pewniejszego LC4 za tą kasę z tego rocznika

http://p0lish.wordpress.com

12

Moja lc4 oddam za 10 000 jak będzie zdecydowany kupiec

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

13

No i stało się. Popełniłem BMW xmoto. Poobijane, poprzycierane ale zapierdala jak należy.Mimo deszczowej pogody dał mi tyle funu, że banan nieschodzi z buźki...

14 Ostatnio edytowany przez fiodor (2010-07-31 00:27:03)

no i fajnie - niech Ci ZAJEBIŚCIE służy  :D  :D  :D  :D  :D  :D  i dam Ci poobijany - raczej jeżdżony  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi