Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Dotarliscie do cranka? Troche sie pogubilismy...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 109 110 111 112 113 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dotarliscie do cranka? Troche sie pogubilismy...
Beret - nie rób z siebie pierdółki. Nikt sie nie pogubił, po prostu się rozdzieliliśmy.
Wszystko
cofam:]
po prostu się rozdzieliliśmy:D
lepiej...
Beret - nie rób z siebie pierdółki. Nikt sie nie pogubił, po prostu się rozdzieliliśmy.
Wszystko
Tak Brzoza pewnie poleciał na lemoniadę, bo tego wieczoru jeszcze jej nie pił... wcześniej zaliczony był kebab... Mc, donalds itp... miejsca w których zazwyczaj spotyka się Terrorystów... za chwile zaczniemy jeździć po Mc donaldsach... polując na zestawy Happy Meal... :D :D
mam ci pojechać ??
zanim to zrobisz sprawdź nasz wczorajszy przebieg :| zrobiliśmy chyba 17 km... będziemy się częściej od tak sobie "po prostu" rozdzielać gdy nie zapanujecie nad swoimi rządami... i podstawowy wymóg: to nie pełny zbiornik a... pełne wasze brzuchy :D napojeni, nakarmieni... itd... zapomniałem o tym że wysmarkani :D
tak by nic was nie było w stanie dekoncentrować :)
coś tam gadałeś o samotnictwie... może to jest twoja życiowa droga. Wtedy już nikt nie musiałby słuchać twojego smutnego pierdolenia... każdy bylby zadowolony
[url]http://www.youtube.com/watch?v=1_jlVZO6ToA[/url]
Brzoza wiem, wiem... i zaraz mi powiesz że spora część twych kolegów potrafi nawet cały weekend spędzić pod MC donalds... :D nie odczuwając ciśnienia na latanie. ;)
Chciałem spytać grzecznie czy dzisiaj jest jakaś zorganizowana akcja terrorystyczna ? :D
Chłopaki , a było tak miło na sm.pl
Nie róbcie gnoju bo będzie tak jak na innych forach.
Tak po Warszawskich punktach gastronomicznych :D ale to dla Terrorystów a my Biceps polatamy sobie ;)
Maniek przecież tu jest tak zawsze :D To Brzoza zaczyna :D
Na weekend niezły upał się szykuje co wy na to by wyskoczyć za miasto na kompku kompku np. sterroryzować plażę w Wieliszewie nad zalewem sobota lub niedziela
Nie wiciągnę się do Waszej dyskusji :lol:
To może siać dziś terror za mnie .
Strony Poprzednia 1 … 109 110 111 112 113 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 41 zapytań