Odp: Wydech akrapovic z Aliexpress
Ja tam bym nic od nich nie kupił, jakoś im nie ufam. Wątpię, żeby mieli oryginalne Akrapy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wydech akrapovic z Aliexpress
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja tam bym nic od nich nie kupił, jakoś im nie ufam. Wątpię, żeby mieli oryginalne Akrapy.
Na podróby trzeba patrzeć wszędzie. czy się kupuje na Ali czy w PL.
Osobiście wolałbym kupować na Ali bo jest duża większa ochrona kupującego gdzie na Aledrogo ochrony nie ma praktycznie w ogóle i nastawienie sprzedających jest dużo lepsze, na aledrogo to większość januszy biznesu gdzie liczą, że kupisz a potem ,,pierdol się" jak coś się popsuje czy trzeba będzie skorzystać z gwarancji.
na Ali masz taką pewność, że nie kupisz oryginalnych rzeczy, jedynie wierne "repliki" :) oryginalne są tylko chińskie firmy typu Aukey, Xiaomi itd.
Xiaomi też sprzedają podróbki. Trzeba kupować u zaufanych sprzedawców a nie tam gdzie najtaniej.
Ale kupując np. Xiaomi masz szansę trafić na oryginał, a w przypadku "markowych" rzeczy już nie :)
No tak :D Ja na Ali przeglądam głownie jakieś duperele, breloczki, akcesoria jakieś itd.
Ale jestem ciekaw tego akrapa z Ali, miał ktoś go kupić i podzielić się opinią ale jakoś cisza.
Wychaczylem używanego Arrowa z rozbitego moto za cenę chińskiego akrapa. Jestem mega zadowolony i podejrzewam że aż tak kolorowo z chinszczyzna by nie było. Czyli testu z mojej strony nie będzie! Mogę zrecenzowac Arrowa do smr co najwyżej.
Ja miałem takiego "akrapa" Wykonanie na pierwszy rzut oka jest ok, tak 6,5/10. W porównaniu np do Leosia którego miałem odbiegał trochę jakością wykonania ale trzeba było się przyjrzeć z ok 0,5 metra. Co głównie rzucało się w "oczy" to waga, ten z ali był chyba dwa razy cięższy od dłuższego leo więc Hacker byłby niepocieszony :P Za tą kasę myślę że nie ma tragedii (ja dałem coś ok 230zł), kupił gość który pchał moto na sell, na szczęście jakiegoś plastika ;)
Te chińskie akrapy nie są złe. Wykonanie bardzo ok, lekkie, brzmią też nie źle. Słyszałem w gsxr i dziobaku. Za taką kasę można brać.
Na yt znajdziecie pod hasłem dajczu motovlog albo raku. Prezentacje jak brzmią.
Fotki:
[url]https://goo.gl/photos/66z2scQWjuVwGQ5K6[/url]
Spawy wyglądają do przyjęcia ale końcówki dramat - koło karbonu to one raczej nie leżały.
Z czego są same tłumiki? Alu czy stal?
Stalowe
A jeśli to nie tajemnica ile kosztowały ostatecznie za sztukę?
Ja zapłaciłem 460zł za dwa. W tej kasie warto brać
Montowałem kolegom w cbr 125 i jakość nawet nawet ale ja do czegoś większego niż te pizgawki bym tego nie włożył są krótkie i tak srednio by wyglądały .Ja za 2 dałem 400 złotych
35cm, jest jeszcze opcja 50cm ale kosztują tyle co u nas wiec wiadomo.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wydech akrapovic z Aliexpress
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 78 zapytań