Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
ta laga jest do wymiany
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ta laga jest do wymiany
Czy w exc 400 w rocznikach 2000-2007 siedzi cały czas ta sama rama?
nie od 2005 r była zmiana
Ale od 2000r do 2005 wszystkie plastiki bak są plug&play? Chodzi mi czy da rade zrobić na 2000r lifta do 2005?
ta da rade
tak lecz trzeba zmienić subframe.
Panowie, w pompie sprzęgła która jest w zasadzie nowa, zauważyłem olej silnikowy. dałem to do mechanika, wymienił oring, pochodziło dwa dni i zapowietrzyło się, wsadził ostatnio znów nowy oring i to samo, tylko teraz nie ma oleju w pompie. oringi nie były oryginalne katemowskie. czy zestaw naprawczy do wysprzęglika załatwi sprawę?
PISTON W. O-RING 125/200 2000
50332066000 151.23 PLN
podobno cylinderek nie jest zjechany
Panowie co lepiej szukać RFS-a 450 czy nowszego kata po 2009r? Podobno te nowsze lepiej się prowadzą, ale ja się nie znam na grzebaniu w silnikach i nie chce kilka razy w roku jeździć do serwisu i płacić im kupę kasy. Ta 300-seta jeszcze mi chodzi po głowie, ale pewnie będzie tak że wezmę to co akurat będzie w dobrym stanie na sprzedaż.
bierz coś od 2012 w górę jest przepaść w prowadzeniu między nowymi a starymi modelami sprzed 2012 roku
na szybko streszczę .. moto stało 1,5 tyg , dzisiaj go próbowałem odpalić kopiąc , (z guziczka krecił ale nie odpalał) , odpaliłem pochodził 2 minuty przejechałem 30 metrów , zgasł i umarł ,rozrusznik nie kreci ,takie wrażenie jakby był wbity bieg i była blokada na odpalaniu ,nie buczy nie oddaje żadnego dźwięku po prostu umarł . nie próbowałem odpalac na krótko ...może świeca juz ma dosyc ? przekaźnik na rozruszniku ? moze bezpiecznik ?
Pompa brembo radialna 19x18 i zacisk FTE Beringer.To dobre połączenie? I jaki płyn zalać?
Podwyższenie kierownicy w lc4 640 - jakie kupić, czy lepiej samemu gdzieś dorobić?
Orientuje się ktoś może jak szerokie są półki w Husce FS450? Jak ma się ta szerokość do SMC/SMR?
Strony Poprzednia 1 … 68 69 70 71 72 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 68 zapytań