Temat: supermociak
Dobra swojego kata sprzedałem i czas na nowy sprzęt i oto pytanie czy lepiej kupić fulla i poprostu włożyć antyhopa ,hebel czy kupić już supermociaka fabrycznego ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » supermociak
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dobra swojego kata sprzedałem i czas na nowy sprzęt i oto pytanie czy lepiej kupić fulla i poprostu włożyć antyhopa ,hebel czy kupić już supermociaka fabrycznego ?
Ale nowe czy używane?
Bo z używanych fabrycznych, to mało co wychodziło z antyhopem w serii
tzn uzywane . Na nowe mnie nie stac niestety :)
Dlaczego 450 sprzedałeś??
Źle się jeździło??
Chce zmienic na cos nowszego :)
ja bym szukał we Włoszech- [url]http://www.moto.it/[/url]
oo dzieki za podpowiedź :)
Tylko takie sprowadzenie to raczej niestety spore koszty i masa pośredników po drodze, bo samemu to wiezc to masakra. Też kiedyś o tym myślałem. Albo ja tak tylko marudze :)
nie napisałeś budżetu
Tylko takie sprowadzenie to raczej niestety spore koszty i masa pośredników po drodze, bo samemu to wiezc to masakra. Też kiedyś o tym myślałem. Albo ja tak tylko marudze :)
Jak się orientowałem koło 1000zł.
To by nie było jeszcze tak dramatyczne dużo, gdy moto jest warte uwagi. Tylko zawsze większe szanse na wtope.
To by nie było jeszcze tak dramatyczne dużo, gdy moto jest warte uwagi. Tylko zawsze większe szanse na wtope.
Niż w Polsce? Wątpię ;)
Dwóch kolegów z forum (Delta i gel3k) kupiło sprzęty z Włoch, przez Facebooka- po zawodnikach i nie narzekają.
Tak przypuszczam, gdyż trudniej jest dokładniej obejrzeć moto :) Ale moje w tym doświadczenie jest znikome. A widziałem już sporo fajnych okazów we Włoszech, aż kusi :)
Pracowałem 5 lat we włoskiej firmie i każdy kto tam latał na jakimś moto to miał naprawdę świra na punkcie swojego sprzętu. Oni tym żyją i grosza nie szczędzą...
Z mojego doświadczenia wynika, że po zakupie cross/ enduro powinno się i tak otworzyć piec. Więc czy będzie z PL czy nie to i tak nie ma znaczenia.
Sprzęty za granicą są z reguły lepiej doposażone, dopieszczone a to co jest w PL, to i tak importowane. U nich się trochę lepiej dba, bo mają trochę więcej kasy.
Pewnie na palcu jednej ręki można policzyć osoby, które złożyły u nas, od podstaw, na nowych częściach SM-a. Oni mieli do każdej marki Japońskiej firmę robiącą/ homologująca Supermoto.
Dodatkowo u nas na allegro/ olx jak masz 4 CRF/ YZ supermoto to dużo
A we Włoszech masz co najmniej 10 razy więcej. Samych HM Honda.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » supermociak
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 75 zapytań