mich87 napisał/a:B4rt0sz napisał/a:JohnnyQulaweOkO napisał/a:No ja nawet nie miałem czasu zadzwonić bo w weekend była robota...
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-690-smcr-2013r-CID5-IDd3ctb.html#9b738a4776[/url]
Przyznawać się kto go tak poocierał ;) Cena czyni cuda w sumie ;P
[url]http://forum.supermoto.pl/topic35608-s-ktm-smcr-2013.html[/url]
tu masz wątek z forum ;)
i przyjechał frajer z pedalską fryzurą zaczesaną na bok, gówno wie, opinie wystawił a inni internetowi geniusze się tej opinii trzymają. Powiem tylko, że raz pojechałem do katowic po motocykl polecany i zachwalany przez tutejsze forum, okazał się kompletną ruiną, także pozdrawiam słuchanie się internetowych opinii zamiast samemu ruszyć dupę i zobaczyć. Co do opisu, prawdą jest peknieta lampa, urwany ogranicznik, brak lusterek kierunków czy plastiki na zipy, tylko że sam przed przyjazdem, debil, fotki tych uszkodzen otrzymał. Nie rozumiem za to celu pisania kłamstw i bzdur na temat np. "śrub odkręcanych dłutem".. chlopcze, żadna sruba przy silniku czy kierownicy nie byla dotykana... no i szczyt wszystkiego "uszkodzona rama".. jeszcze pokazałem pajacowi żę z dwóch stron rama posiada takie samo fabryczne "wgniecenie", właściciele 690tek mogą potwierdzić.
"
Trochę pojechałeś kolego...
Ja sie Twoim motocyklem też interesowałem i powiedziałeś, że "ma jakieś tam drobne mankamenty i pękniętą lampę ale technicznie jest w bdb stanie". Wysłałeś mi byle jakie foty, zrobione chyba pilotem od telewizora, na których w ogóle nie wiele widać nie mówiąc już o doszukiwanie się wszystkich opisanych mankamentów.
Jednak wystarczyły żebym odpuścił - nie tego szukałem i nie za takiego pieniądze za jakie go wcześniej wystawiałeś.
Nie bardzo rozumiem jednak rozumiem po co wyjeżdzasz tutaj z jakimiś osobistymi wycieczkami. Chłopak nie zmyślał, nie rzucał wyroków, nie obsmarował Cię tylko napisał jak było i że odpuścił a ty mu wrzucasz od frajerów!? Chłopie zachowując się w ten sposób tylko zniechęcasz do siebie...
SPIDI
Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Facebook.com/SpidiFreestyle