Odp: GOSTYŃ
hehe, no tak, pomylilem wszystko :) czas na lekture regulaminow :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » GOSTYŃ
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehe, no tak, pomylilem wszystko :) czas na lekture regulaminow :)
Ja też na pewno będę w Gostyniu mam taką fajną lustrzankę więc porobię trochę porządnych zdjęć :D
A była by możliwość robienia zdjęć trochę bardziej z bliska?przy torze czy tylko z trybun czy jakiegoś tam miejsca dla widzów
nie wiem bo jeszcze nie bylem na tym torze
Mysle, ze jesli wezmiesz kamizelke odblaskowa to bedziesz mogl nawet bezposrednio z toru robic zdjecia. Czesto takie kamizelki maja tez na stanie organizatorzy, ale od gostynian nie mozna za duzo wymagac.
Do zobaczenia w niedziele
jesli wezmiesz kamizelke odblaskowa to bedziesz mogl nawet bezposrednio z toru robic zdjecia.
po swoim przykladzie wiem ze i bez kamizelki sie obeszlo!
Jak wrazenia? Crazy napewno zaraz wysmaruje artykulik. Ja pisze juz wlasny.
Bartek Bocheński (nr 38 - Narwi) jednak ma złamaną nogę i prawdopodobnie w tym roku nie wystartuje juz. Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia.
Z mojej strony chcialbym dodac tylko, ze w porownaniu z zeszlym rokiem (mowie o frekwencji i emocjach, nie organizacji) to az sie chce zyc. Czyzby w koncu SM odzylo?
Robie WRe do konca i lece na parking poslajdowac :)
razy napewno zaraz wysmaruje artykulik. Ja pisze juz wlasny
Napisze, napisze, ale na razie brak czasu. Moze jutro.
Witam, ja startowałem 1 raz i mega fajna zabawa, ,,normalna"atmosfera i liczna obsada:D
ma ktos moze fotki mojej glebki #49 w 1 wyscigu klasy 250 na wejsciu na prosta start meta?
Ja też dobrze się bawiłem w Gostyniu choć mogła by być lepsza pogoda, mniej upadków i lepsza praca organizatorów ...
Szkoda Bartka, widziałem ten upadek bo akurat robiłem zdjęcia przy pierwszym zakręcie, fatalnie jeśli to złamanie i koniec startów już po pierwszych zawodach
ma ktos moze fotki mojej glebki #49 w 1 wyscigu klasy 250 na wejsciu na prosta start meta?
Ja pewnie coś będe miał
Co do zdjęć to mam sporo ładnych ujęć na dniach postaram się wrzucić część na forum a reszte może jakoś podeślę Crazy'emu to wrzuci do galerii ;) ale jeszcze muszę je lekko podrasować itp.
Pozdro dla Karola za to że tak chętnie ''pozował do zdjęć'' ;) ;)
I dla wszystkich którzy startowali bo naprawde było co oglądać ;)
....aaa właśnie co to za fotki z tą POLICJą ?? O co chodziło ?? :D
Policjanci pod pretekstem interwencji w sprawie jazdy (dzien wczesniej) po torze, bez zgody organizatora, chcieli wziac od chłopaków autografy. ;) W koncu to Mistrz Polski ze zdobywca Pucharu PZM
Czy Kaczor ma te kółka Marchesini z newsów? :) Wrzućcie jak najszybciej fotki :)
Pozdro
zobacz zdjecia powyzej........
zobacz zdjecia powyzej........
Jesli ktos ma fajne i ostre fotki z zawodów w Gostyniu i chcialby, abym zamiescil je na stronce, to prosze o informacje na adres redakcja@supermoto.pl a z przyjemnoscia to uczynie.
Super! Ekstra frekwencja! Oby do końca tak było :]
Nie wiem czy był prowadzony pomiar czasów, czy jedynie klasyfikacja wg kolejności przyjazdu na mete.
W kazdym razie nigdzie takich czasow nie widzialem-tylko z treningow.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » GOSTYŃ
Wygenerowano w 0.062 sekund, wykonano 80 zapytań